Управниците всеки ден произвеждат и ни засипват с най-малко една катастрофична новина, забелязвате ли?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/upravnicite-vseki-den-proizvezhdat-i-ni-zasipvat-s-nay-malko-edna-katastrofichna-novina-zabelyazvate-li/20445 SvobodnoSlovo.eu
Управниците всеки ден произвеждат и ни засипват с най-малко една катастрофична новина, забелязвате ли?

Управниците всеки ден произвеждат и ни засипват с най-малко една катастрофична новина, забелязвате ли? То не бяха електронни винетки, касови апарати, навсякъде глупости и неуредици, а днес ни сервират, че много населени места, включително и малки градове, може да останат без аптеки поради чиновническото скудоумие и некадърност. И никой не знае и не може да прогнозира какво ще ни сполети утре, в други ден или в по-други ден.

Крайно време е правителството да учреди една агенция за национално и регионално прогнозиране на идиотщини, която агенция своевременно да предупреждава народонаселението и да му помага да поддържа имунната си система в постоянна бойна готовност.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.