Успех, карантинирани! Който не успее - на улицата!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/uspeh-karantinirani-koyto-ne-uspee-na-ulicata/16281 SvobodnoSlovo.eu
Успех, карантинирани! Който не успее - на улицата!

Само още месец и няколко дена без работа и без доходи. Колко му е!

Сега е моментът да: започнете диета по най-върлите препоръки на д-р Емилова, не че имате друг избор. Готиното е, че в края на карантината, ако естествено, сте жив, ще бъдете стройни и красиви, макар и напълно откачили.

Можете да прочетете някоя книга, ей например Гьоте стана по-популярен от Наталия Кобилкина, да не повярва човек!

Може да станете по-богоугоден и свят, то и без това трудно можете да нарушите повечето Божии заповеди. Стига да успеете да не нарушите "Не лъжете" и "Не убивайте" и "Не пожелавайте жената/мъжа/кучето/парите/селото/ на ближния си".

Ако не понасяте тъща или свекърва и живеете заедно, сега е моментът да решите кардинално проблема, и без това всички умират само от коронавирус.

Ако имате домашен пес, може да развиете бизнес средна величина и изкарате карантината по-леко. Ако успеете да удържите на нездравия интерес да гледате телевизия, дори можете да си запазите психиката цяла, стига да сте я имали досега.

Успех, карантинирани! Който не успее - на улицата!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.