Уточнявам. За оная Севда Дашната, дето високо отговорната й работа била да крепи на коча камбаните

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/utochnyavam-za-onaya-sevda-dashnata-deto-visoko-otgovornata-y-rabota-bila-da-krepi-na-kocha-kambanite/15297 SvobodnoSlovo.eu
Уточнявам. За оная Севда Дашната, дето високо отговорната й работа била да крепи на коча камбаните

Уточнявам. За оная Севда Дашната, дето високо отговорната й работа била да крепи на коча камбаните в министерската овцеферма!

Бил съм в истински комунистически интернационал в две точки на планетата - САЩ и Израел. Това са странни места обособени за едни общности-секти в които всички жени са общи. И децата са от всички и на всички!

В европейската партия гроб, таен член на световния комунистическия интернационал положението е абсолютно същото. Всеки партиен коч се качва там където му е най-близо при нужда. И върши там каквото върши без да плаща и без ангажименти. Екстрите идват по друг ред!Такива са правилата на партийно-олигархичната ни управляваща секта. Почти европейски правила, но не напълно. И не правила.

Когато някоя овца омръзне на партийните кочове я командироват отвреме навреме при приятелски бизнес-кочове. И те верни другари, но по друга линия. И така от овца на овца и коч след коч времето минава и държавната хазна се изпразва. Напълно. Знаете като какво. Това което не знаете е, че партийната любов не е от вчера във властта, но напоследък от нея се раждат само чудовища.

И все крадливи...

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.