В новите учебници по история ще пише :

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-novite-uchebnici-po-istoriya-shte-pishe/14264 SvobodnoSlovo.eu
В новите учебници по история ще пише :

Периодът от 2001-ва до 2020- та година е характерен с поредица прецеденти от съществуването на Българската Държава до днес.

2001 г. - на поста Главен Секретар на МВР е назначен разследваният за кражби на коли, трафик на амфетамини и контрабанда на цигари криминален престъпник Бойко Методиев Борисов, известен в средите на ъндърграунда с фамозният прякор " Боко Тиквата". За особени заслуги към СИК е произведен в чин генерал за една нощ.

В периода 2001-2005г. разследваният за кражби на коли, трафик на амфетамини и контрабанда на цигари криминален престъпник Бойко Методиев Борисов, известен в средите на ъндърграунда с фамозният прякор " Боко Тиквата", под чадъра на генералският си пагон и овластен с най-висшата оперативна полицейска длъжност, целенасочено и методично разчиства миналото си, като изпраща на заслужен вечен отдих около 34 свои доскорошни съратници от подземният свят.

2005г. разследваният за кражби на коли, трафик на амфетамини и контрабанда на цигари криминален престъпник Бойко Методиев Борисов, известен в средите на ъндърграунда с фамозният прякор " Боко Тиквата" избяга безславно от МВР.

2005г- избран за половин мандат кмет.

2007г- Избягал след половин мандат като кмет.

2009г. разследваният за кражби на коли, трафик на амфетамини и контрабанда на цигари криминален престъпник Бойко Методиев Борисов, известен в средите на ъндърграунда с фамозният прякор " Боко Тиквата" е "избран" за Представител и лице на Държавата България.

2013 г. Избягал с камъни.

2015 г. Разследваният за кражби на коли, трафик на амфетамини и контрабанда на цигари криминален престъпник Бойко Методиев Борисов, известен в средите на ъндърграунда с фамозният прякор " Боко Тиквата" "избран " за втори път за Представител и лице на Държавата България.

2017 г. Избягал сам, преди да полетят камъните.

2018 г. Разследваният за кражби на коли, трафик на амфетамини и контрабанда на цигари криминален престъпник Бойко Методиев Борисов, известен в средите на ъндърграунда с фамозният прякор " Боко Тиквата" "избран " за трети път за Представител и лице на Държавата България.

2020 г. - За първи път в историята на България е отново избягал след камъните, разбира се, но съден и осъден, групировката му наречена ОПГ Герб разпердушинена, Българската Държава изведнъж прогледнала, че И без него я има. Че даже И диша и живее наистина, не в паралелната му реалност.

А "нещата" , "писали" във времето тези позорни, мракобесни 19 - сет години страници от Българската история - прокълнати от собствените си деца, напълнили площадите днес.

Точка!

#ОСТАВКАМУТРИ

Силвия Георгиева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.