В ТАЗИ ДЪРЖАВА всичко се знае, само трябва време да се сетят!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-tazi-darzhava-vsichko-se-znae-samo-tryabva-vreme-da-se-setyat/23121 SvobodnoSlovo.eu
В ТАЗИ ДЪРЖАВА всичко се знае, само трябва време да се сетят!

Борисов не знаел нищо за продажбата на ЧЕЗ. Пеевски не знаел нищо за продажбата на ЧЕЗ. Цацаров не знаел нищо за продажбата на ЧЕЗ.

През последните няколко години сме имали само още два подобни случая на пълно, едновременно и тотално общо властово "незнание" за нещо толкова важно за държавата. Обикновенно тези тримата знаят всичко за всеки и всичко. И държат да знаем, че знаят. Предишните два случая на "незнание" бяха по повод собствеността на Булгартабак и собствеността на Юлен. След няколко години мислене, Пееввки се сети, че е един от собствениците на Булгартабак. Борисов още не се е сетил, че е собственик на Булгартабак , но след няколко години мислене, той пък се сети, че собственик на Юлен е Цеко Минев. Цеко Минев още не се е сетил, че е собственик на Юлен, но след няколко години може да се сети, че той и Цветелина са дали парите на Гинка за да "купи" ЧЕЗ. Междувременно на

чешкият премиер не му трябваха години, а се сети само след два часа, че не е пращал никакви документи на Буда за сделката.

Казвам това, защото липсата на памет е заразно заболяване и от политиците ни се предава на народа. Припомням само едни факти.

Борисов спря Белене. Борисов плати с нашите пари милиард и двеста милиона на Росатом за Белене, без дори да обжалва решението на арбитража. Борисов ще строи Белене. Тъпърва ще се точат още много милиарди.

Връщам се на ЧЕЗ.

Борисов не знае нищо за сделката на Гинка с ЧЕЗ. Борисов спира сделката на Гинка с ЧЕЗ. България плаща милиард и двеста милиона по арбитража с ЧЕЗ. Накрая България си купува ЧЕЗ и пак Буда държи шалтера.

СЕГА СЕТИХТЕ ЛИ СЕ , всички тези милиарди кой ги плаща? А, гадове?

Георги Борисов Георгиев #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Резултат с изображение за Georgi Borisov Georgiev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.