В телефонен разговор Макрон и Шолц помолили Путин да освободи 2500 пленени украински бойци от "Азовстал". Момент, момент!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-telefonen-razgovor-makron-i-sholc-pomolili-putin-da-osvobodi-2500-pleneni-ukrainski-boyci-ot-azovstal-moment-moment/2728 SvobodnoSlovo.eu
В телефонен разговор Макрон и Шолц помолили Путин да освободи 2500 пленени украински бойци от "Азовстал". Момент, момент!

В телефонен разговор Макрон и Шолц помолили Путин да освободи 2500 пленени украински бойци от "Азовстал". Момент, момент! От Володимир Зеленски и прехласващите се по него БНТ, Би Ти Ви и Нова знаем, че въпросните войници са "евакуирани". Е, щом са "евакуирани", защо се налага Путин да ги освобождава?

Виждаме поредното доказателство за това, че е добре медиите с претенциите за "суперпрофесионализъм" поне малко да помислят, преди папагалски да повтарят глупостите на Володимир и на Володимировите началници.

Вярно е, че винаги е по-лесно да повтаряш политкоректните официозни тези, ама се чудя хората, които правят това, не изпитват ли малко срам заради постоянното лъготене....

Петър Волгин

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.