ВАКХАНАЛИЯТА ОКОЛО ЕДИН ПОСТ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vakhanaliyata-okolo-edin-post/16589 SvobodnoSlovo.eu
ВАКХАНАЛИЯТА ОКОЛО ЕДИН ПОСТ

**** Кой стои зад троловете и тяхната дейност, насърчаваща разпространението на епидемията? Плаща ли някой за това и защо дремят политици, МВР, ДАНС, Прокуратура, Щаб, правителство, партии?

Във връзка с поста ми за антихигиенната дейност в православните храмове, което ще разрасне епидемията (виж по-долния пост от вчера), се разрази истинска вакханалия с хиляди реакции и над 1000 коментара.

Засега държавна реакция няма, няма и реакция на Светия синод.

______________________

Тази практика ще има последици – поне 3 000 - 4 000 новозаразени в рамките на следващите две до три седмици. Подозирам, че заради скандала няма да обявят действителното число.

Ако продължи, че ще случи онова, което стана в Южна Корея, която е на челни места в списъка на заболелите и онзи ден наложи тотална блокада на четири града (в онази държава взривът от заразени и заболели тръгна от църковна секта, нарушила карантинните правила. Ръководството й е арестувано, дадено под съд и обвинено в конспирация срещу здравето и живота на хората)

______________________

Освен това се оказа, че наред с реакцията на вярващи действат и тролове!

.

Някои притеснителни изводи от случилото се и случващо се:

.

1. Правителството, политическите сили и Щабът са безотговорни структури! Допускайки по време на пандемия тази практика, те стават съучастници в масово заразяване и бих казал, и убийства!

.

2. Ръководството – Синода на Българската църква, вкл. и Патриарха със своето Окръжно (по-специално точка 2), разрешавайки тези крайно антихигиенни начини по време на масова смъртоносна епидемия, действат като престъпна организация - независимо дали го съзнават или не.

.

3. Примерът на др. православни църкви е напълно различен – ще посоча само този на двете най-авторитетни:

***** гръцката църква на извънредно съвещание на 14 март преустанови дейността на катехизаторските школи и детските занятия, ограничи богослуженията в храмовете до Лазарова събота, ограничи вечерните и утринните богослужения, преждеосвещените литургии, не е планувала до Великден (т.е. забрани) сватби и кръщенета, въведе дезинфекция на иконите след всеки вярващ и т.н.

***** руската православна църква въведе изискване след всеки вярващ, докоснал се до някоя икона (дори и без да я е целувал) да се извършва дезинфекция, въведе еднократните пластмасови чаши, лъжички и заяви (цитат в оригинал от специалното "Заявление") „Вместе с тем, недопустимо легкомысленно относиться к коронавирусной инфекции, пренебрегать врачебными предписаниями, игнорировать профилактические меры, подвергая опасности заражения себя и окружающих.” (призова за БЕЗУСЛОВНО спазване на всички карантинни мерки и здравни изисквания от вярващите, което нашия Синод не е направил) Значи можело и така, но според нашия Свети синод не можело!

.

4. Сред коментиращите се откроиха с масова изява 6 трола – 3 от София, 1 от Кюстендил, 1 – от Русе, 1 – от Испания. Обаче IP се оказаха с еднаква геолокация у нас, в България, като при два от тях са идентични (т.е. „различни” хора с различни местожителства използват един и същи компютър).

У нас действат две български тролски фабрики, една руска тролска и една китайска тролска - последната е отскоро и заработи с разгара на световната пандемия

Връзките водят към двете български тролски фабрики, работещи за двата различни спектъра на политическото пространство у нас, които са осигурили преобладаващата част от коментарите на троловете. Участието на китийската тролска фабрика е инцидентно – само чрез един от троловете. (бел. : става дума за онова, до което стигнах. Възможно е троловете да са повече, но нито желая, нито ми е работа да издирвам всички IP)

Става дума за очевидно престъпление срещу карантинните мерки и призиви за неподчинение на тях.

.

5. Сигурен съм, че наред с тази тролска кампания в профила ми под този и др. пуснати от мен постове се води обширно тролско мероприятие за подценяване на епидемията в редица форуми и цялото Интернет пространство.

.

6. ДАНС, МВР и структурите за защита на националната сигурност бездействат.

Възниква въпросът знаят ли политиците как сключилите с тях договори за ПР обслужване тролски фабрики компрометират и отхвърлят карантинните изисквания, неглижират епидемията с теории за конспирации и липса въобще на такава епидемия и др. измислици?

.

****** Ако знаят, защо поръчват дейност, обслужваща намаляване на популацията на българското население?

****** С какви цели го правят – да разтоварят държавата от пенсии и соц. помощи или по някаква външна поръчка.

****** Ако има външна поръчка и финансиране, чии са те и защо?

***

***

***

...

Темата заслужава отделно и голямо разследване, което започнах.

За мен това, което се случва и ще продължи да се случва, е престъпление!

Григор Лилов

Снимка на Grigor Lilov.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.