Васко Кръпката разпердушини Реформаторите

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vasko-krapkata-razperdushini-reformatorite/25992 SvobodnoSlovo.eu
Васко Кръпката разпердушини Реформаторите

Музикантъ Васко Кръпката коментира появилата се в медиите информация, че е включен в листите на "Реформаторски блок". По думите му от СДС са му предложили, но той учтиво е отказал.

Какво още споделя той, вижте, публикуваме пълния текст без съкращения и без редакторска намеса:

"Обадиха ми се и се видях в бтв-то - кандидат за депутат???!!!Аз?!Ти да видиш!!!Красота.... но и през акъла не ми е минавало да се възползвам тези предизвикателства на растежа ни, след краха на комунизма.Опазил ме Господ!Аз си имам китарата, групата, албумите и песните, семейство, приятели - това е моят парламент и правителство!!!!Истината от първа ръка е : Обадиха ми се преди дни от СДС-то, като стар седесар, да ми предложат да съм в листите и аз най-учтиво отказах и сметнах въпроса за приключен. Днес сутринта ми звъняха от бтв сутрешен блок, за информация в листите ли съм или не съм и аз им казах : НЕ НЕ СЪМ, ОТКАЗАХ, ИМАМ СИ ДРУГИ , ПО-ВАЖНИ ЗАНИМАНИЯ...ДА СВИРЯ И ДА ПЕЯ И ТОВА Е МОЯТ ЖИВОТ, МОЯТ ПЪТ, МОЯТ СВОБОДЕН, ДЕМОКРАТИЧЕН ИЗБОР....Но нейсе, явно на някой му се иска да разръчка така или иначе оплютото, разбъркано и опаяжено „дясно”, опушлявайки и последните неопетнени мохикани....и ето ме в централните бтв новини , със специално подготвен плакат, че съм от „интересните фигури от Реформаторския блок”.....Ами на какъв език да ви кажа бре, недни чалгарски, подмолни подлоги, храсти проклети.....червенославитиквеничковчета!!!Веднага се обадих на сутрешния блок и те казаха ами хък мък ....после некъв продуцент от вечерните новини ми се обажда ... и той ала бала...ще кажем опровержение .... е чакам опровержение, ама то иди разправяй после, че нямаш сестра....Вълнувам се от съдбата на България и винаги съм се възползвал от едно от най-важните завоевания на демокрацията – свободният избор.Свирил съм по барикади, стачки, митинги и пр. пачанги за освобождението на потъпканата ни Родина и то все да натискаме в посока на това България да се отделя лека полека от тиранията на московския болшевишки ботуш и ориенталкия, робски примитивизъм и да се съвкуплим с Европейските народи, където ни е мястото, както са ни завещали нашите си, възрожденски бунтовници и самият Апостол.... и ще гласувам на предстоящите избори за най-десните, нямам нищо против нито една от десните формации, защото смятам, че все са по-добре от бсп и дпс....дано влязат...дори и да не влязат....ще го преживеем....яли сме жабетата, знаем им вкуса...нищо не може да ни изненада....това „конспирация”, това оплюване, удари под кръста...всякакви фатки владеят злите сили, но все пак сме в Свободен свят на придвижване, информация, достъп до знания, който иска да чете история , всичко пише тук в нета и в библиотеката и по някои медии....така че не позволявайте на ченгесарски, чалгарски, пролетарски, и др. „ски” дезинформатори да ви заблуждават.

Е ПРИЯТЕЛИ МОИ, ДА СИ ЗНАЕТЕ, ПРЕДЛАГАЛИ СА МИ И МОЖЕ ПАК ДА МИ ПРЕДЛАГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ ИЗВЕСТНОСТА СИ КАТО МУЗИКАНТ И АВТОР НА ПЕСНИ И ДА СЕ ВКЛЮЧА В ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА – ОТКАЗВАМ! НЕ МЕ БИВА ЗА ТОВА! НЕ МРАЗЯ ПОЛИТИКАТА, НО НЕ СЕ ВИЖДАМ ОЗАПТЕН В ПОЛИТИЧЕСКА ДЛЪЖНОСТ ИЗОБЩО!!! ПОЛИТИЦИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА В ДЪРЖАВАТА, А АЗ В МУЗИКАТА! ЗА МЕН МУЗИКАТА ЗАВИНАГИ Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛИТИКА И ДЪРЖАВА, МОЯТ ПЪТ И МОЯТ ЖИВОТ Е В ПЕСНИТЕ!!! ДА ЖИВЕЕ РОКЕНДРОЛЪТ И СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!!!

ПС.И също така нямам сестра!Да си знаете!!!"

Васко Кръпката разпердушини Реформаторите

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.