Весело е да запомним купешките думи на госпожа Габриел "политическа инструментализация" и да почнем и ние да наричаме с тях мафиотската война

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/veselo-e-da-zapomnim-kupeshkite-dumi-na-gospozha-gabriel-politicheska-instrumentalizaciya-i-da-pochnem-i-nie-da-narichame-s-tyah-mafiotskata-voyna/111663 SvobodnoSlovo.eu
Весело е да запомним купешките думи на госпожа Габриел "политическа инструментализация" и да почнем и ние да наричаме с тях мафиотската война

Весело е да запомним купешките думи на госпожа Габриел "политическа инструментализация" и да почнем и ние да наричаме с тях мафиотската война, в която прокурорът Гешев е страна. 

Но е тъжно, че би трябвало да наречем с тия същите засукани думи ("политическа инструментализация") и конституционната реформа, която ни обещават. Това е така, защото от госпожа Габриел научаваме, че депутатите били "решили да не си дават имунитетите (тоест, да не позволяват да бъдат разследвани) докато конституционната реформа не приключи" - в бъдеще неопределено и както на тях им харесва. 

Такава целева конституционна реформа на нас не ни е нужна (и даже може да ни навреди) мен ако питате. И слава Богу, че и тя, както и всичко, което ни обещаха пилитиците предизборно, вероятно няма да се случи. 

И Бог да пази българската Конституция.

Анна Заркова 

1 Коментара

СОРБОНА

преди 11 месеца

УВАЖАЕМА ГОСПОЖА ЗАРКОВА,СЛУЧАЙНО ДА ЗНАЕТЕ ВАШИЯТ КРУМ СОБОНАТА ЗАРКОВ,КАКВО ПЪКЛЕНО ДЕЛО ИЗВЪРШИ И ОТВОРИ КУТИЯТА НА ПАНДОРА?ВИЕ ПИШЕТЕ :»И БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ»,А АЗ ЩЕ КАЖА:»БОГ ДА НИ ПАЗИ ТАКИВА КАТО КРУМ ЗАРКОВ».

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.