ВИП съквартиранти 2017

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vip-sakvartiranti-2017/24608 SvobodnoSlovo.eu
ВИП съквартиранти 2017

Понеже наближава септември, а телевизиите започват битката на риалититата, днес се замислих какъв би бил моят избор, ако бях главен редактор на Вип Брадър.

Мислих, мислих и измислих следното:

Вип съквартиранти 2017:

1. Гошо от Почивка - известен е, интересен е, неговите опуси за Ицата Стоичков, Бербатов, Мирела и кой ли още не са докосвали не веднъж сърцата ни.

В къщата на Гошо бих осигурил мини звукозаписно студио и бих му възложил мисия да записва по няколко парчета на ден, докато претенциозните съквартиранти изпадат в истерия.

2. Иван Звездев - кулинарната легенда Иван Звездев е автор на най - великата рецепта - кулинарният шедьовър "Пица - бухтичка", а освен това, подобно на колегата си Емо Чолаков и той често рецитира стихотворения:

"И след яйцата

да направим салата"

Бих накарал Звездев да готви отбрани блюда като "Чорбичка - яхнийка", "Пържолка - мръвчица" и "Наденичка - суджученце" за нуждите на гладните съквартиранти.

3. Неделя Щонова - всяко шоу има нужда от лекар! Точка по въпроса! И всяка неделя доктор Щонова ще празнува имен ден и ще черпи всички в къщата със спирт, йод - бензин и различни обезболяващи хапчета за по - добро настроение.

4. Стратия - пренебрегван от медиите, но по свой начин велик. В къщата би могъл да помага на Гошето с бек вокали и би могъл да се влюбва платонично в доктор Щонова.

И БГ РАДИО НАЙ - НАКРАЯ БИХА МУ ДАЛИ НАГРАДА ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС!!!

5. Паел Пав и Венци Венц - при отказ да влязат в шоуто, може да бъдат заменени с българските Депеш Мод (Боби и Заки). Която и да влезе от двете двойки, ще е добре за зрителите. И за слушателите. И обратното!!!

6. При положение, че има толкова представители на шоубизнеса, няма как да не поканя Саня Армутлиева. Някой трябва да ги продуцира тия хора, нема аз да ги продуцирам, я...

7. Ивайло Нойзи Цветков - само ако е в компанията на доктор Михайлов, Харалан Александров и Лютви Местан. Проблемът е, че трябва много да раздуем щата за преводачи от латински, арамейски, урду и старонемски...

8. За втори път бих поканли Жана Бергендорф, която, след като разтрогна с Вирджиния се нарича Жана фон дер Фогелвайде - Шлезвиг Холщайн...

Ако не приеме, ще поканя някой германец с по - завъртяно име за разкош...

9. Радан Кънев, който за няколко седмици с голи ръце ще разгради моделът КОЙ в къщата...

10. Професор Вучков. Ерудираният професор може да изпълнява стари градски песни, които да бъдат превеждани на арамейски от Нойзи и мискирани с вещина от Гошо от Почивка.

11. Готвачът от кабелна телевизия TV1 - едва ли сте го гледали, но и аз едва ли съм го гледал.

12. Трендафилка Немска - няма предаване без режисьор на дублажа. Ако откаже, вариант две е легендарният Асен от предаванията на Сашо Диков ("Асене, вЪрни, Асене").

Това са моите идеи за звездни гости в новия сезон на Вип Брадър.

Като ги гледам, веднага ми идва и заглавие на сезона - "Биг Брадър - истината е някъде там"...

Май не е много оригинално, ама то па и аз съм един оригинален...

*Венци Мицов във фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.