Властта на мафията се крепи на нашето мълчание и бездействие

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vlastta-na-mafiyata-se-krepi-na-nasheto-malchanie-i-bezdeystvie/22056 SvobodnoSlovo.eu
Властта на мафията се крепи на нашето мълчание и бездействие

ПОМНИТЕ ЛИ?

Дори Ердоган не водеше арестантите си с пранги и синджири по арестите.

Дори диктаторите са различни. Приличат си само по това, че всички са страхливци и кръвопийци. Диктатори, като Ердоган и Путин крепят своята власт чрез репресии, демонстрирайки своята власт, като ръководят и оглавяват тези процеси. Използват директно институциите, като бухалки и държат да се знае, че те контролират всички власти и институции. Диктатори, като Борисов правят същото, но по много по страхлив и подъл начин. Буда разбира, че методите на Ердоган и Путин, бидейки България член на ЕС са неприложими и Страха му се проява по много по коварен начин. При него водещо е лицемерието и подлостта. Той играе доброто ченге, което дава и раздава, а всички останали слуги са лошите ченгета. В случая с Десислава Иванчева, Борисов няма пряко отношение, но всичко се случва по лично негово разпореждане. Целят се две неща. ПЪРВО - да се отправи послание към всеки антисистемен играч, какво го чака. Наближават местни избори и сигнала е много силен. Гарантирам, че на следващи избори независимите кандидати ще бъдат изключение. ВТОРО - демонстрира се всевластие и безнаказаност.

Всичко това обаче означава най вече СТРАХ! Страх ги е боклуците, че народа може да се пробуди! СТРАХ ги е боклуците, че могат да загубят властта си, тази власт, която им осигурява безнаказаност и достъп до обществените ресурси. Да оковеш една 40 килиграмова жена във вериги за да плашиш опонентите си е проявява на изключителен страх. БОЕЦ сме изпитали целият ченгеджийки репресивен арсенал на гърба си и знаем, че злото може да бъде преборено. Властта на мафията се крепи на нашето мълчание и бездействие. Осъзнаят ли гражданите силата си няма какво да ни спре. И тогава веригите ще бъдат за Буда, Пеевски, Доган, Цацаров и слугите им. БОЕЦ ВОДИМ ТАЗИ БИТКА.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.