Войната в Украйна ще я превърне в пепелище. Войната в Украйна е подклаждана от САЩ и НАТО, включително и България

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/voynata-v-ukrayna-shte-ya-prevarne-v-pepelishte-voynata-v-ukrayna-e-podklazhdana-ot-sasht-i-nato-vklyuchitelno-i-balgariya/53375 SvobodnoSlovo.eu
Войната в Украйна ще я превърне в пепелище. Войната в Украйна е подклаждана от САЩ и НАТО, включително и България

Войната в Украйна ще я превърне в пепелище.

Войната в Украйна е подклаждана от САЩ и НАТО, включително и България.

Войната в Украйна унищожи основния смисъл на ЕС за ВЕЧЕН МИР В ЕВРОПА.

Така, щото един куп държави и техните народи, да живеят в мир, да търгуват помежду си, да се конкурират в наука и технологии, да просперират, да изнасят МИР.

Всичко това ни беше отнето от Урсула, Байдън, Борел, Меркел и оня френски микрон, прочие античовеци.

Защото те отказаха да говорят за мир. Отказаха.

Нещо повече – с политиката си унищожиха за дълго и всякакви перспективи за мир. А, няма ли мир в Европа, няма мир и в света.

********

Гледам репортажите на военните кореспонденти от Донбас. Оказва се, че докато в Артёмовск и Угледар вървят тежки боеве за всяка улица и къща, в освободения Мариупол хората вече се връщат в новопостроените блокове. Строят се цели квартали с нови болници, детски градини, социална инфраструктура и газопреносна мрежа от РФ.

Факт, който никога няма да разберем, ако гледаме само БНТ, бТВ и Нова ТВ. Тези медии отдавна са се превърнали в рупори на античовешка пропаганда.

Albena Shavel

7 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Госпожо, Albena Shavel, има ли някакво ново развитие на нещата. Войната в Украйна е подклаждана от САЩ и НАТО, включително и България. Дойде ли новия посланик или Херо е още тук…

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Блондинка в магазина: - Едни кори за баница. - "Фамилия"? - Грозева...

Коментирай

Дончо Денев

преди 1 година

Бюджетът на страните от НАТО е 1 трилион и 200 милиарда долара ( $ 1 200 000 000 000 ), бюджетът на Министерството на отбраната на Руската федерация е 80 милиарда долара ( $ 80 000 000 000 ). Разликата е 15 пъти - в полза на НАТО. Варшавският договор вече го няма, обаче има Китай, Индия, Иран и още много държави, които са против НАГЛОсаксите и Израел!

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

"Блондинка в магазина: - Едни кори за баница...." Червена шапчице! Пепел ти на устата...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.