ВРЕМЕ Е НАРОДЪТ ДА РЕШИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vreme-e-narodat-da-reshi/2749 SvobodnoSlovo.eu
ВРЕМЕ Е НАРОДЪТ ДА РЕШИ

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Възраждане започва инициатива за свикване на национално пряко допитване до народа дали да бъде въведено еврото в България. Националните предатели от правителството на подмяната вчера са приели на Министерски съвет решение за приемане на Национален план за въвеждане на еврото. Минал е с гласовете на ПП и ДБ. Дори в коалицията им няма единство по въпроса. А решението е взето въпреки мнението на българския народ. Както впрочем и много други решения.

Българският лев е гордост и символ на България и нейната независимост. Ненапразно е наречен на лъва - символ на българите. Битката е за България и независимостта й. Българският лев е не само парична единица, той е монетарен суверенитет, както и възможността БНБ, макар и ограничено, сама да решава монетарната политика и контрола на банките в България. Означава, разбира се, и на практика с въвеждането на еврото да загубим златния си резерв. За каквото и да ви говори "Промяната", става дума да окрадат едни пари!

Затова, народните представители от Възраждане ще започнем събирането на подписи в Народното събрание за внасяне на предложение за провеждане на национален референдум за въвеждане на еврото. Трябват ни още 35 подписа. Сега ще преброите българите и националните предатели сред народните представители! Ако не съберем подписите, ще инициираме подписка, като ще съберем достатъчно подписи за задължителен национален референдум, какъвто Народното събрание да не може да отхврли. Ние наскоро внесохме промени в Закона за пряко участие на гражданите в държавното и местно управление, които да улеснят провеждането на референдуми. Дори да не се приемат тези промени, ние сме твърдо решени този път народът да каже своето решение. Не националните предатели!

Няма да позволим това поредно предателство към България и нейния народ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.