ВРЕМЕ ЛИ Е ЗА ЧЕТВЪРТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vreme-li-e-za-chetvarta-balgarska-darzhava/14813 SvobodnoSlovo.eu
ВРЕМЕ ЛИ Е ЗА ЧЕТВЪРТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА?

Избива ме на сепаратизъм. Все си мисля да вземем тези с КИ над 100, наличие на първите седем години образование и можещи да си напишат правилно името, и най-вече чувстващи се истински българи, да се обособим в една независима територия и да обявим Чиста и Свята Република България. А дебилите да останат да си обитават територията и да правят каквото си искат. Не може повече така - нормални хора да бъдем управлявани от алчни и крадливи дебили, поддържани от още по-малоумни мисирки и дебили, за които мечтата е също да се докопат до кокала и да крадат от държавата.

Голяма част от подкрепящите продажното управление не са българи. Факт. На мен ми омръзна хора като Сюлейман Паси, Ленчето-Кремче, Ахмед Доган и прочие да ми дават наклон в живота. А върли простаци, расли с филии с мас, да ме наричат маргинал и тулуп.

Майтапът настрани, има достатъчно свестни, умни, възпитани, образовани и свестни истински българи. Не можем да се преборим с простаците, защото те са сила, защото не ги спират нито акъл, нито образование. Но можем да откажем да им се подчиняваме и да им служим!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.