Все повече ми харесва идеята България да стане президентска република

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vse-poveche-mi-haresva-ideyata-balgariya-da-stane-prezidentska-republika/23463 SvobodnoSlovo.eu
Все повече ми харесва идеята България да стане президентска република

Цветанов каза, че българският народ е подведен от публичната дискусия, включително и от БПЦ, по отношение на истанбулската конвенция. След това изръси 15 лъжи по отношение на текстовете, които регламентират съществуването на третия пол. Срамота! На всичко отгоре каза, че Президентът Радев бил завидял на Бойко и Меркел, че поканили президент на чужда държава през главата му. Алоу, физкултурникът! Президентът е главнокомандващ и той отправя покани към други президенти. Нито ти, нито наглият ти началник, нито пък оная германска ...а, имат право да решават този въпрос без него. Все повече ми харесва идеята България да стане президентска република. И Радев да е с разширени пълномощия, че да тикне продажното американско мекере Цветанов на едно пно-топло място. Няма по-дразнещ човек в ГЕРБ. Разбира се, след Борисов и Караянчева.

Нора Стоичкова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.