Все се надявах, че около ПростоКиро има и смислени хора, които са в състояние да компенсират очевадните му дефиците

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vse-se-nadyavah-che-okolo-prostokiro-ima-i-smisleni-hora-koito-sa-v-sastoyanie-da-kompensirat-ochevadnite-mu-deficite/2885 SvobodnoSlovo.eu
Все се надявах, че около ПростоКиро има и смислени хора, които са в състояние да компенсират очевадните му дефиците

Все се надявах, че около ПростоКиро има и смислени хора, които са в състояние да компенсират очевадните му дефиците в областтите външна политика, история, логика, риторика, обща култура и дори граматика. Обаче вярата ми окончателно се изпари.

Няма по-безсмислена идея от последната "новост" на ПростоКиро за КСНС при президента Радев по темата РСМ. Може би Киро не е в състояние да помни нещо случило се преди няколко месеца, но такъв КСНС вече имаше. И нищо, ама наистина нищо не налага свикването му в момента.

Фактът, че у нас през ден се мъкнат разни брюкселски чантаджии, изобщо не е причина да променяме принципната си позиция спрямо Скопие. Може би Киро и компания се надяват да прехвърлят върху президента желанието си за извършване на национално предателство, обаче е много глупаво от тяхна страна да се надяват, че той ще се върже на такъв плосък номер.

Крайно време е Кирчо да порасне и да осъзнае, че трябва да носи отговорност за действията си. Сам. Тоест, след като е решил да продава националните интереси, нека излезе и искрено заяви това. И да не се крие зад гърба на Радев, Лена или някой съветник.

Много е жалко, че позволихме на тези политически инфантили да поемат управлението на страната. За всички ни, дори и за тях самите, ще бъде по-здравословно, ако тези егоманиаци си тръгнат по-бързо от властта

Петър Волгин

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.