Всички ми знания по военно дело станаха на пух и прах с тия украинци

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vsichki-mi-znaniya-po-voenno-delo-stanaha-na-puh-i-prah-s-tiya-ukrainci/2950 SvobodnoSlovo.eu
Всички ми знания по военно дело станаха на пух и прах с тия украинци

Всички ми знания по военно дело станаха на пух и прах с тия украинци. За пръв път чувам, че имало разлика между това да се предадеш на смъртния си враг и да изпълниш заповед на президента си да се предадеш!?

Когато пък повечето от бойниците въобще нямат статут на украински войници и половината от тях са чужди наемници, става още по-сериозен въпроса с "изпълнението на заповеди".

Лично аз зная много добре, че нацитата мразят и презират Зеленски, заради етническият му произход и са винаги готови да го приключат, нежели да му изпълняват заповеди. Украйна отдавна е разединена и разбита на парчета държава в която живеят добре само бандитите и политиците обслужващи мафията. Всички други са техни черноработници, роби. И тази робска люлка се залюля от западните и американски лидери в своя лична полза, а не в полза на общността. Като у нас.

Абе стана тя каквато стана! Натовска работа, скапана.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.