Всяка война се печели с търпение и здрав разум, не със сила!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vsyaka-voyna-se-pecheli-s-tarpenie-i-zdrav-razum-ne-sas-sila/14490 SvobodnoSlovo.eu
Всяка война се печели с търпение и здрав разум, не със сила!

В този смисъл, партиите на статуквото нямат място на този протест, нито техните говорители. Нямат място и разни гладни за власт и пари движения, инициативи и прочее партийни аватари. Има ред и той трябва да се спазва!

Първо, трябва да се ударят определени центрове, свързани с упражняването на престъпната власт. Въпросните места са много конкретни, представляват се от скрити и явни фигури и без тяхната предварителна деконструкция пътят напред е обречен. Това става с умерен натиск и няколко други похвата, които вървят паралелно. И понеже думите ми са под особен мониторинг, ще спра до тук. Който може и трябва ще разбере как да продължи делото си. Решението е лично.

След това ще се неутрализират пипалата на октопода едно по едно. Не казвам да се отрежат, това е друга фаза. Така ще се прекъснат някои важни комуникации на врага. Следва мощна вирусна атака и не много дълга хибридна война. Блиц-криг в невидимия спектър на светлината. Това е краят и следва изборът. Той е по-важен от всичко друго!

По местата, господа офицери! Играем възможно най-открито за справедлива кауза - оставки, съд и затвор! До възстановяване на чувството за справедливост във всеки гражданин и пълно установяване на върховенството на закона. Нито крачка назад, господа!

До пълна победа!

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.