ЗА БЪЛГАРИЯ И ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-balgariya-i-general-rumen-radev/15079 SvobodnoSlovo.eu
ЗА БЪЛГАРИЯ И ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ!

Президентът Радев е сред хората и на рождения си ден. Вижда се неподправената радост и надежда на българите, които го посрещат. Генерал Радев знае, че хората магистрали не ядат, а най-големият ресурс и ценност на държавата са българите.

Днес, когато много българи са отчаяни, обезверени и обмислящи да напуснат Родината си, Президентът Радев им дава надежда, че системата може да бъде променена и преходът, който за 30 години унищожи България, може да приключи и България да има бъдеще. Както и децата ни.

Генерал Радев върви по стъпките на големите държавници на България. Умел политик, сдържан, винаги постъпващ така, както диктуват националните ни интереси, той дразни тези, които виждат в България единствено възможност за лично забогатяване и власт. Управляващата мафия вижда пък в него най-големият си враг.

Аз вярвам на Президента и го подкрепям. За България!!!

Елена Гунчева

https://www.facebook.com/shesti.elena/videos/584961538700946/?t=9

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.