За цивилизования свят е ясно: Капитанското кормило на българския кораб е в ръцете на псуващ примат и шайка тарикати около него

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-civilizovaniya-svyat-e-yasno-kapitanskoto-kormilo-na-balgarskiya-korab-e-v-racete-na-psuvasht-primat-i-shayka-tarikati-okolo-nego/14285 SvobodnoSlovo.eu
За цивилизования свят е ясно: Капитанското кормило на българския кораб е в ръцете на псуващ примат и шайка тарикати около него

„Мен не ме интересува какво мислят в Брюксел и европейските посолства в София“, отсече тази сутрин в БНТ военният министър Каракачанов по повод на заплахата от … Истанбулската конвенция, циганския проблем и ислямската инвазия.

Това бяха грандиозните опорки на силовия вицепремиер, който си вярва, че пак ще измами избирателите с плашилото на конвенцията, циганите, исляма и лошия ЕС.

Понеже Каракачанов третира зрителите като безпаметни мисирки, да му припомним:

Истанбулската конвенция отдавна не е актуална, защото България я отхвърли.

Циганският проблем е негова отговорност като силово вице, измамило избирателите с гръмкото обещание за полицай във всяко селище.

Ислямското плашило ВМРО дежурно го размахва преди избори, значи те са на хоризонта.

Но за лошия ЕС министърът е прав. В Брюксел гневно четат дипломатическите доклади на европейските посланици за каруцарския език на премиера и за позорното послушание на министрите му.

И в Белия дом гледат лошо на заключението на американска лаборатория за автентичността на премиерски записи със заплахи към опоненти.

За цивилизования свят е ясно: Капитанското кормило на българския кораб е в ръцете на псуващ примат и шайка тарикати около него, добре охранени от евросубсидии, концесии, комисионни и откровен грабеж. И екипажът пожарно ще се сменя – не от любов към пасажерите, а защото нагло краде и от метрополията.

Само на Каракачанов не е ясно, че трябва да си стяга багажа в жълтите торбички

Велизар Енчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.