За десет години десетки хиляди бизнеси и фирми в България бяха смачкани, рекетирани и обирани от мафията на Буда, Цецо, Пеевски

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-deset-godini-desetki-hilyadi-biznesi-i-firmi-v-balgariya-byaha-smachkani-reketirani-i-obirani-ot-mafiyata-na-buda-ceco-peevski/23100 SvobodnoSlovo.eu
За десет години десетки хиляди бизнеси и фирми в България бяха смачкани, рекетирани и обирани от мафията на Буда, Цецо, Пеевски

Майната им на ЧЕЗ, десетките хиляди български фирми, които бяха смачкани от Буда и копоите му платиха жестока цена!

Председателя на надзорният съвет на ЧЕЗ каза в прав текст, че Бойко Борисов искал ЧЕЗ да се махне от България и затова компанията е била принудена да се оттегли.

И всички като че ли бяха изненадани!

За десет години десетки хиляди бизнеси и фирми в България бяха смачкани, рекетирани и обирани от мафията на Буда, Цецо, Пеевски и копоите им - депутати, областни управители, кметове, областни координатори и всякакви мутрагени и боклуци! НАП, Инспекция по труда, митници, НОИ, полиция, прокуратура, ДАНС, всички тези служби и институции бяха превърнати в репресивен апарат за рекетиране и изнудване на бизнеса и мачкане на неудобните. Унищожиха малкия и среден бизнес, олигарсите превзеха държавата. По места всеки, който не се отчита на местният герберски феодал бива смачкван. Всеки, който не играе за ГЕРБ на избори бива разкатаван от ревизии и проверки. Всеки! Печатници, шивашки предприятия, колбасарски цехове, мандри и фурни, всички плащат на мафията! С пари, суджуци, кашкавал, телевизори, кой с каквото има, само за да оцелеят!

Дикататура на мафията! Стотици хиляди български семейсства бяха разорени и прокудени от родината им от тази престъпна банда.Свинете са ненаситни. Живот има само за слугите им, за техните обръчи от фирми. Пеевски, Борисов, Гергов, Минев и компания, в техните джобове потънаха милиарди от обществени поръчки. Милиарди от държавният бюджет и еврофондовете. Дебелите стават все по дебели, а народа чезне!

Изгониха и чуждите инвеститори, тръгват си дори и полумафиотски компании като ЧЕЗ, защото им писна от рекета на свинете. И защото станаха неудобни.

Сега Буда протяга ръка към западните Балкани. Нови реки от еврофондовете ще потекат към тях и мутрата вече е направил схемите за точене. В България ресурса за крадене вече свършва, държавата е оглозгана. Злото ни изпива като гаден тумор! И още не е късно. Още можем да се преборим с злото. Вече няма какво да губим. Гражданска революция и изриване на свинската мафията. На площадите и бой до дупка. Една искра е нужна. Всички тези, дето сега стискат зъби и плащат на свинете за да ядат огризките им ще скочат. Има и хора свободни, които не са се пречупили и не са се предали и те ще поведат.

БОЕЦ водим тази битка! Иначе просто ще угаснем. Бавно и мъчително. Не можем и няма да го позволим.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Георги Борисов Георгиев

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.