За само 6 месеца 40 000 лева заплата е добре, нали? 7 хиляди на месец за три работни дни седмично!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-samo-6-meseca-40-000-leva-zaplata-e-dobre-nali-7-hilyadi-na-mesec-za-tri-rabotni-dni-sedmichno/2559 SvobodnoSlovo.eu
За само 6 месеца 40 000 лева заплата е добре, нали? 7 хиляди на месец за три работни дни седмично!

За само 6 месеца 40 000 лева заплата е добре, нали? 7 хиляди на месец за три работни дни седмично! Отделно другите мангизи на ръка, които не обявяват и мълчат като риби за тях.

За случайници попаднали в българския парламент, каквито са над 90% от пребиваващите в него е идеално възнаграждение от данъкоплатците. Последните - ограбени и ошмулени, задлъжнели с дългове за цели векове напред, бедни и болни...жалки. Така стоят нещата в клета майка българия. Не, не е грешка, че съм изписал "българия" с малка буква! С малка е.

Сигурен съм, че в сравнение с това, което работим аз и вие, повечето от депутатите ни са безработни. Те всъщност присъстват в сградата наречена парламент /пак не е грешка малката буква/, но не произвеждат нищо. Мелница в която наливаш, но от нея не излиза брашно за хляб. Такива едни са нашите зомбирани политически пумпали с които се забавляват наши и чужди бандити. Играят си с тях както и когато пожелаят.

Има нещо много гнусно във времената на политическата чума, когато някой депутат се изживява като алтруист и филантроп и прави всичко възможно да го разберат дори и мравките в природата. Зная поименно всички имена на казуални активисти в страната ни свързани с разни външни фондации, които се крият зад благородни каузи, а всъщност са гнили обществени ябълки. Някои от тях заемет постове като министри почти във всяко образувано правителство! Незаобиколими фактори! Такива не заплатата си, а и цялото си имущество да дадат за "благотворителни цели", те ще си останат мега милионери, а някои дори милиардери вече. Такава е истината, която ни убива всеки ден.

Не е луд който яде държавната и общинска баници, но е напълно луд всеки, който не му е счупил зъбите, за да не яде чуждата баница. Така мисля аз, колкото и да мразя насилието.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.