За втори път в живота си гледам как се свалят комунисти от власт

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-vtori-pat-v-zhivota-si-gledam-kak-se-svalyat-komunisti-ot-vlast/14664 SvobodnoSlovo.eu
За втори път в живота си гледам как се свалят комунисти от власт

За втори път в живота си гледам как се свалят комунисти от власт.

Един път през 90-те години и сега. Поразителна прилика. И тогава и сега едно и също. От едната страна хора различни по възраст и политически убеждения, но мислещи и борещи се за свобода и демокрация. От другата страна, организирани партийни орди с чувство за единственост и непогрешимост. Както се казва, по делата им ще ги познаете. Казвам го това за всички дето се правят на демократи, ама от по-правоверните, да знаят и имат ясен ориентир. Само комунист брани властта до последна капка кръв. Защото нищо ново не са научили освен, че властта се взима с бой и с бой се дава. Нека моите приятели-демократи не се чудят къде са истинските комунисти. В ГЕРБ, милички. Капишь?

Пламен Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.