За втори пореден път, лошата политическа игра на САЩ извади очите на всички ни!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-vtori-poreden-pat-loshata-politicheska-igra-na-sasht-izvadi-ochite-na-vsichki-ni/17775 SvobodnoSlovo.eu
За втори пореден път, лошата политическа игра на САЩ извади очите на всички ни!

За втори пореден път, лошата политическа игра на САЩ извади очите на всички ни! Когато отстраниш силните, лесно ще победиш слабите, но не това е смисъла на състезанието и спорта... Всички знаем, че световните организации се спонсорират и контролират от САЩ, Олимпийските игри също не правят изключение от това правило и грубата политическа намеса в спорта затвърждава още повече тяхното безсилие и безпомощност в стремежа си да навредят на голяма и могъща Русия!

Редно е след тези събития да се проведе разследване за големият доларов "допинг", който са получили всички от Международния олимпийски комитет, за да изпълнят исканията на САЩ за отстраняването на едни от най-добрите световни спортисти от олимпийските игри, изтъквайки неоснователни причини и налагайки им финансов и психически натиск, който да откаже и останалите състезатели от участие, изисквайки от тях да не се състезават под националният си флаг и да не бъдат награждавани под звуците на националният си химн!

Ива Иватта

Снимка на Ива Иватта.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.