ЗАБРАНЕНИЯТ РАДЕВ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zabraneniyat-radev/14542 SvobodnoSlovo.eu
ЗАБРАНЕНИЯТ РАДЕВ

Демокрацията вече не ми върши работа.

Утре днешната власт ще се яви на избори.

И ще обедини знаете кого - малограмотни с малоумни и много богати плюс администрация - ще са като юмрук.

А вие ще се колебаете между колосалната глупост, че лявото мислене е комунистическо мислене, а дясното е винаги сияйна красота.

Няма да повярвате - лявото понякога е алтернатива, стига да не го наричате с имена от миналото.

Казва ви го десен човек. Част от екипа, който нарисува преди време посланието “завой наляво забранен”. Но - другият вид диктатура, освен комунистическата, е когато левите НЯМАТ ПРАВО (сякаш!) да правят правителство. Нуждаем се от волтериански избор и волтерианска проба. Нуждаем се от сложно правителство от експерти, без цвят и без обвинения. Нуждаем се от ИМЕНА, вместо списъци.

Това нещо наоколо не е избор. Демократичен избор в превзета страна няма. Точка.

И същевременно - само посмейте да спрете с протестите.,ей:)).

П.П. Прав съм. Близнашки говори за “нормални избори”, но нарече Радев “анахронизъм”. Просто в този ресторант ще ви предложат същото ядене, дори не го претоплят. Подлият Близнашки не ви предлага “нормални избори”, а само един избор. Иначе щеше да предложи поне електронно гласуване. Ибасидемократа е Близнашки - не признава нови политически субекти - точно като повечето българи, които чакат телевизора да им каже за кого да гласуват. И беше прав в едно - ББ не си отива заради протестите, а заради руския газ. Което е отчайващо, смазващо.

Мартин Карбовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.