Замислих се защо имаше толкова малко хора на протеста срещу съставянето на правителство вчера

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zamislih-se-zashto-imashe-tolkova-malko-hora-na-protesta-sreshtu-sastavyaneto-na-pravitelstvo-vchera/111388 SvobodnoSlovo.eu
Замислих се защо имаше толкова малко хора на протеста срещу съставянето на правителство вчера

Замислих се защо имаше толкова малко хора на протеста срещу съставянето на правителство вчера. Причината не е само в деня и часа.  

Помня добре и многохилядните протести срещу правителството на Борисов, пачките и кюлчетата злато. Сега отново той се връща на власт. Помня и протестиращите срещу незаконния му арест. Сега същите се прегърнаха с онзи, когото тогава арестуваха. 

Това е най-перверзната коалиция, която България е виждала. На подмяната, записите с признания за съгласуване с чужди посолства, кюлчета, папки и корпоративното ДПС. 

Във външната политика това правителство поставя България под пряка военна заплаха. Във вътрешната притежава всички власти, освен прокуратурата, след като жертваха Гешев. Което означава кражба колкото може, защото това правителство ще е с много къс кръгозор и повече никога няма да се повтори. 

Защо тогава протестиращите сме шепа хора? Причината е тоталното обеззверяване. Гербаджиите наивно вярваха, че Борисов няма да се прегърне с ония, които каза, че ще съборят държавата.

Избирателите на ПП също толкова наивно вярваха, че Киро и Асен са борци срещи ГЕРБ. И сега вече не знаят в какво и кого да вярват. Усещат се излъгани и обезверени. Човешко и разбираемо е. 

Но това правителство застрашава оцеляването на България Така че се стягайте и се включете в борбата. Друга държава си нямаме!

Тодор Беленски 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.