ЗАПАДНАТА ПРЕСА - БЕЗМОЗЪЧНА СУПА ОТ ОТРОВИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zapadnata-presa-bezmozachna-supa-ot-otrovi/4021 SvobodnoSlovo.eu
ЗАПАДНАТА ПРЕСА - БЕЗМОЗЪЧНА СУПА ОТ ОТРОВИ

Все по-налудна става западната пропаганда. Сега Путин отровил и Абрамович. Но само малко, не да го убие! Момент... Нали преди по-малко от месец самото правителство в Лондон обяви същия Абрамович за особено близък до Путин. И по този повод му секвестираха Челси, а в добавка му запорираха сметките /каквото и да означава това за милиардер/.

От друга страна, поводът за отравянето, според западната преса по данни на Хр. Грозев от "Bellingcat"е, че той обещал финансова помощ на правителството там във възстановяването на Украйна. Това са накратко тиражираните факти в западната преса. Накрая за десерт вътре са набъркани Навални, Скрипал и Георги Марков. За да съставят цяло меню от отрови - Новичок, Рицинът на Марков, това на Абрамович не било новичок, а нещо с, моля ви се, шоколад... Като прегледах цялата тази супа, си зададох няколко въпроса.

- Защо ако си сред най-близките на Путин, ще възстановяваш Украйна заедно със Зеленски? Откупваш ли се?

- Как, като са ти запорирали и последния паунд, ходиш и обещаваш финансова помощ на цели /доста големи/ държави?

- Нали на Роман му бяха забранили, изобщо, да напуска Великобритания, пък той си летял с частния самолет между Лондон, Истанбул, Киев ("Kiyv") и... Москва /когато му се случило отравянето, предупредителното отравяне/. Ама той очевидно е отворил директна линия Киййв - Москва. Под носа на Диктатора и Противовъздушната отбрана и от двете страни.

От това може да се направи един важен извод. Мнението на западните пропагандатори за средния жител там. Вдебилен идиот, който не може да се върне две седмци назад, и на когото просто трябва да му подшушнеш магическата фраза "Чудовището Путин!" След което може да му пробуташ всичко - Пандемия, Двойни кредити, Инфлация, Дефицит на гориво /помните опашките в Англия/, Разюздана престъпност по улиците, Задължителни ваксини Локдауни... - Everyyyy-fuck-ing-ThinHg!

Струва ми се, не бъркат.

Stepan Polyakov

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.