Запечатват земеделското министерство, Има ли някой, който не се сеща защо вируса избра това място?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zapechatvat-zemedelskoto-ministerstvo-ima-li-nyakoy-koyto-ne-se-seshta-zashto-virusa-izbra-tova-myasto/15261 SvobodnoSlovo.eu
Запечатват земеделското министерство, Има ли някой, който не се сеща защо вируса избра това място?

Запечатват земеделското министерство - един от началниците му заболял внезапно от Ковид - 19.

Има ли някой, който не се сеща защо така изненадващо омаломощеният от щаба вирус избра това място? Ако има, той не е чул записа с указанията на министърката към земеделците: да си траят за измамите и грешките, та да не чуят европейците, че ги крадем!

Предполага се с голяма степен на достоверност, че под карантината в запечатаното министерство ще унищожат уличаващите ги в корупционни престъпления документи. Не ли? Или да? Как смятате?

А искате ли да помолим прокурорите да влязат утре в запечатаните канцеларии и да видят кое как е? При това не ги грози зараза. Ни най-малко. Премиерът нали каза, че у нас се произвеждат в изобилие най-яките защитни маски и облекла.

Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.