Започвам да си мисля, че света е построен върху темели от глупост, алчност, беззаконие и безкрайно лицемерие

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zapochvam-da-si-mislya-che-sveta-e-postroen-varhu-temeli-ot-glupost-alchnost-bezzakonie-i-bezkrayno-licemerie/17486 SvobodnoSlovo.eu
Започвам да си мисля, че света е построен върху темели от глупост, алчност, беззаконие и безкрайно лицемерие

Започвали стратегически преговори между САЩ и България!? Не уточняват кои са стратезите от двете страни, но да предположим, че американците имат такива. Ще обсъждали върховенството на закона!?

Започвам да си мисля, че света е построен върху темели от глупост, алчност, беззаконие и безкрайно лицемерие. Американските власти много добре знаят кой е Борисов и престъпните лобита около него. Знаят също за пълното беззаконие в държавата ни, гарантирано от ползотворното им сътрудничество с мафиотското ни правителство. Запознати са със схемите за източване на еврофондове, пълната липса на правосъдие и всичко останало в страната. Знаят поименно всички сметки на наши политици в страната и извън нея, както и на фирмите чрез които се злоупотребява с власт.

Меко казано, американците знаят всичко, защото България отдавна е подготвена и функционира само и единствено като източен плацдарм, но не и като европейска държава. Няма ги признаците на правовата държава и това се поддържа именно чрез въвеждане на безплодни евро-атлантически политически механизми.

Няма по-върховна глупост да преговаряш за върховенство на закони с върховни престъпници, облечени в политическа власт и пълен имунитет. Още повече когато си ги заченал, родил и отгледал! Голямото изпитание пред американската администрация остава въпроса, може ли да се еманципира самата тя, по категоричен начин, от собствените си чеда български. Същите тези, които под маската на демокрацията, унищожиха безнаказано хилядолетна нация, винаги готова да добави стойност за бъдещето на човешката цивилизация...

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.