Започвам много сериозно да се респектирам от мащабите на световните промени, които вече са задвижени

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zapochvam-mnogo-seriozno-da-se-respektiram-ot-mashtabite-na-svetovnite-promeni-koito-veche-sa-zadvizheni/2897 SvobodnoSlovo.eu
Започвам много сериозно да се респектирам от мащабите на световните промени, които вече са задвижени

Започвам много сериозно да се респектирам от мащабите на световните промени, които вече са задвижени. Просто усещам, че умът ми не може да ги обеме, така както ми беше възможно досега и това е напълно ново състояние за мен. Твърдя, че тепърва започват истинските предизвикателства по осъзнаване и обработване на случващото се за всички, които имат претенцията да се назовават геополитически анализатори, независимо дали са професионално научно такива, или постепенно израснали до такива хора с други професии. Твърдя, че случващото се вече излезе от всякакви познати научни рамки за света! Оттук насетне, всеки, който иска да бъде адекватен анализатор, трябва да има повече от Орлов поглед и много светлина в ума. Иначе ще бъде абсолютно невъзможно да се разбере ставащото и да се насочват обществата в пътя. Защото нали разбирате, че ако обществата не се насочват разумно в пътя, ако липсва не само разум, но и разбиране, това означава катастрофа за съответното общество. Също така означава, че ако няма разум, то Природата ще изземе ръководството и чрез хаос ще въведе обществото в пътя.

В момента в света се разгръща толкова мащабна промяна в толкова кратко време, че е страшно да се наблюдава, камо ли да се живее. Защото представите на хората се рушат до основи, а това е предпоставка за изключително опасна вътрешна криза и нестабилност, която ще порази света много по-реално сериозно от всякакви вируси. Но ние вече сме в тези промени и трябва бързо адаптиране! Всеки, който иска да бъде в час, трябва спешно и много качествено да се развива умствено и духовно, задължително духовно, защото само чрез духовния свят може да дойде нужната светлина, за да може да разбира правилно случващото се. Правилно! Това е ключова дума.

Нямам нищо против тези грандиозни промени на Земята за много кратко време. Наистина е много тежко да става в такива мащаби за кратко време. Другото тежко е, че промените засягат абсолютно всички сфери на живота едновременно и смея да твърдя отговорно, че това се случва за пръв път в човешката история, която осъзнаваме. Във всички предишни случаи хората са осъзнавали само физическата страна на противопоставянето, война за това или онова. Лесно е било, война за това или онова, физическа война с реални физически параметри. Да, жестока, но удобно позната. Всички други процеси са били в абсолютна тъмнина, неизвестни, следователно несъществуващи. Докато сега физическата война е само една част и то не най-важната. Сега войната, противопоставянето, противоречията са глобални във всеки смисъл, всички дейности на човека са засегнати и то едновременно. И така трябва да бъде щом водим война с глобализма на световното задкулисие!

Хората се събуждат и това е безспорно. Всяка следваща година се вижда колко бързо тече и този процес. За някои може да е бавно, но това е субективно. Ако се обърнете назад, ще видите само за 10 години какво се е постигнало в осъзнаването на процесите в света от масовото съзнание. Обърнете се и ще видите, безпрецедентно пробуждане у народите.

От друга страна са тези, които не искат или не могат да се събудят. Те количествено са повече, но качествено са малцинство. Аз ги разбирам! Разбирам колко непосилно невъзможно може да бъде да не можеш да приемеш ставащото и следователно са се държиш за познатите неща, макар че загиват. Това се случва всеки ден. Разбирам също как невъзможно може да е да не можеш да се промениш на никаква цена. И тук само ще вметна душевната и физическата болка, която промените предизвикват неизбежно и от която болка много хора няма да могат и няма да искат да пият. Това е нормално.

Последната констатация е причина множеството да не желае да приеме случващото се, защото то предизвиква болка. От загубата на комфорта, от страх от бъдещето, от неяснота и несигурност. Тогава се задейства защитния механизъм и човек минава във фазата на отричането на действителността. В момента Западния свят навлезе сериозно навътре в зоната на отричане на действителността. Това се подхранва брутално от медиите и резултатите са тежки илюзии. Последствията ще бъдат тежки. Болката е неизбежна, защото няма раждане без болка. Това е.

Основните заблуди съм ги писала и писала толкова много, че вече не зная какво да правя.

Ето ги отново.

Заблудите на отиващия си свят.

Западът е силен и могъщ в успеха си в цивилизацията. Несъкрушим успех.

Западът е недосегаем в своето политическо и икономическо развитие.

Развитието на Запада е единственото успешно и правилно развитие на човечеството.

Изтокът е слаб и тоталитарен.

Изтокът е задния двор на света.

Русия е виновна за всички злини в света.

Русия няма право да съществува.

Изтокът е долнопробния живот, Западът е висшия живот.

Западът ще победи Изтока и както винаги ще управлява света.

Човечеството вече е в пътя на необратими промени, които ще засегнат абсолютно всеки живот, път и ред. Само от човека зависи дали ще ги приеме или ще ги отрича. Само от човека зависи дали ще се бори с тях. Интересното е, че всички действия на световния задкулисен център, които стават все по-известни на обществата, служат на тези промени. Интересното е, че глобалистите мислят, че те предизвикват и инициират събитията, а истината е, че животът ги използва като подпалки, за да запали камината да се затопли и да светне.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.