Защо и как един Байхуй може да претендира да определя бъдещето на една държава?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zashto-i-kak-edin-bayhuy-mozhe-da-pretendira-da-opredelya-badeshteto-na-edna-darzhava/26424 SvobodnoSlovo.eu
Защо и как един Байхуй може да претендира да определя бъдещето на една държава?

Защо и как един Байхуй може да претендира да определя бъдещето на една държава? 

Вземам за пример България, че ми е най-близо.

Първо: БайЪт трябва да е много наведен пред Козяк и Фрау, за да му местят Тиквата по техен тертип.

Второ: БХ трябва да е бил член на компартията и да не си е върнал партийната книжка, но да е напуснал силовото министерство, в което е бил маркуч, за да не напусне партията-майка.

Трето: БХ-то трябва да е бил разводач на кучета и шофьор на поне двама публично известни боса на фамилии.

Четвърто: Същият орган трябва лично да е изгърбил стотина души, под прикритието на охранителна фирма.

Пето: Във виснало положение, трябва да е излъгал и гепил парите на сръбски Бос, заради което го пазят всички гавази на една паразитна държавна охранителна структура.

Шесто, седмо, осмо и т.н. : Трябва да е разтривал уши, писал за "разгъване на пожарникарски маркучи по пресечена местност" и "развиване на пожарникарска стълба до третия етаж", да е прочел не повече от една книга, да има емпатия на главата, която дори трима папи не могат да излекуват, да обижда вскидневно "мат'риала", пенсионерите да са му "изяли резерва", да е получил над 240 МИЛИОНА, само от една банка и т.н.

Последно от мен, пък вие добавяйте- трябва да е много, ама много тъп, съдебно доказано!

Иван Петров 

6 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Заради това съм си вързал на к*ра байрак, а на него има следния надпис::“Юмручето на Радев ще влезе и в твоя г*з!“. Дошла е ерата на зеленочорапниците в България, а храбрия и търпелив български народ продължава да чака освободител, но желаещ няма вече. Пригответе се за ГП, т.е. за голямата промяна, а именно да се пренастроите от познатата ви миризма на п*тката на леля Мустафа, да поемете КБМ(кочана на бай Мъртън).Сега Радефф е човек на политическия бизнес и търгува с интересите на България по всевъзможни начини.Ако някой все още се надява на Боко или на Курнела като възможности, казвам им със загриженост голяма: не си хабете времето, господа, защото Тиквата е умрял нешенгенски *уй, а другарката от с.Крушовица е пр**бана п*тка без всякакво значение за глобалното затопляне и топенето на ледниците. Радефф е този, който ще ви продаде за жълти стотинки, ако не му попречите и не заврете юмрука му в неговия триморски г*з. Ще ми ваксинират хея

Коментирай

Янислав Геров

преди 1 година

На Боко ТИКВАТА да му го набутам в лакомите и мръсни уста!

Коментирай

борба

преди 1 година

УКРАЙНА ГОРИ.ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ ПОЖАРНИКАРЯ ОТ СЕЛО БАНКЯ НЕЗАБАВНО ДА СЕ ОТПРАВИ С МАРКУЧА ЗА ДА Я ГАСИ.

Коментирай

онзи

преди 1 година

Случай доказващ безсилието на психиатрите.

Коментирай

онзи

преди 1 година

Случай доказващ безсилието на психиатрите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.