ЗАЩО ИЗЧЕЗНА ЧУВСТВОТО ЗА ХУМОР

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zashto-izchezna-chuvstvoto-za-humor/52191 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО ИЗЧЕЗНА ЧУВСТВОТО ЗА ХУМОР

Защото мъжът ми е страшно разсеян. аз примерно го пазех в един семеен шкаф и го вадех да го показвам само като дойдат гости и то - по-важни хора. мъжът ми обаче, докато търсел един ръчен маткап, за да си направи трепанация на черепа, защото това много му помага, ако има някакви мисли, и все казва - това инките още са го открили - всеки инка, казва, е бил с пробита глава и затова са били толкова голяма работа. та търсел си той инструмента, бъркал и в този шкаф, за който споменах, и гледа - нещо едно четвъртито такова, на нищо не прилича. и той си казал - това е някой стар крак от табуретка, който жена ми пази, за в случай, че някой от новите се счупи. обаче сега има икеа, ето - слушах при гала как мадлен и казва - всичко си взимам от там. и взел значи моят мил мъж и отишъл, пуснал домашния струг и жжжжт, изструговал чувството ни за хумор и направил от него хурка. подари ми я за осми март и каза - като съберем достатъчно козина от котката, като и капе пролетно време - каквото събереш в прахосмукачката - вадиш го и го правиш на къдели. и ще ми изпредеш и оплетеш един пуловер. отдавна мечтая да имам пуловер от котешка вълна. и аз му го оплетох. но оттогава нямаме чувство за хумор. и аз затова все гледам гала и мадлен, та дано чуя от тия мъдри жени - не продават ли някъде, примерно в икеа? тя мадлен май каза, че от там си го е била взела, ама дали го има още...

Калин Терзийски

16 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Много ми липсват приказките за ковид пандемията. Кажи нещо за Радка Аргирова или за вирусологът от БАН проф. Радостина Александрова, Елисавета Белобрадова (Letiashtata Kozzila Erato). Къде е Ангел Кунчев?

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Силно съм притеснена за Гошето Харизанов! Къде изчезна този мушморок? Може да е в Киев! Или го прибрахте в Карлуково…

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Весела Чернева: Така нареченото "българско предложение" за замразяване на ценни книжа на Русия, които се намират в европейски банки, беше прието от всичките 27 страни членки, а в Брюксел тази инициатива, разбира се, беше добре известна. Колкото до решенията, свързани с износа на български боеприпаси и дизел - те също бяха известни. Не се виждаше с просто око обаче значението на тези решения за хода на войната в Украйна. Може би за това не си давахме изцяло сметка: колко решаваща е била българската подкрепа за Украйна. То става ясно чак сега, включително и от реакциите на украинския външен министър Кулеба и на другите цитирани източници.

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

Червена шапчице, Червена шапчице! Ти придаваш особен тон и привкус на статиите - шапчица ти свалям! :)

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

ФУТБОЛНА БОМБА: Сделката за Левски пропадна! Бъдещето на "сините" е под въпрос с над 30 млн. лева дългове.----- това е новина, с която може да се лази по нервите на футболист номер едно на България за всички времена Боко тиквата. Обадих се и на моята приятелка Муцинка. Тя живее в Подуене, левскарка е и е член на герп-жени. Не за друго, ами да я дразня и да се кефя като я слушам как плаче. Много страда и за Влади горанов. Каза, че бил невинен.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Бойко Станкушев за ”Магнитски”: От другата седмица се гответе за голяма новина.---- избръснах си космите под мишниците. Епилирах си краката и ръцете. Оформих си триъгълника. Готова съм. Само ако ме излъжеш, смотльо…

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Бойко Станкушев обича да послъгва…. И днес – нищо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.