Защо изобщо тв "Седем осми" кани за разговор Томова, а сетне я прогонва?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zashto-izobshto-tv-sedem-osmi-kani-za-razgovor-tomova-a-setne-ya-progonva/15062 SvobodnoSlovo.eu
Защо изобщо тв "Седем осми" кани за разговор Томова, а сетне я прогонва?

На пръв поглед скандалът, предизвикан от някой си Тошко от тв "Седем осми" в изящната му комуникация със собственичката на сайта "Афера.бг" Веселина Томова Захариева, изглежда незначителени не особено важен на фона на другите скандали, които тресат държавата. Какво толкова, един журналист напопържал друг журналист - голяма работа! На второ четене, обаче, възникват сериозни въпроси.

1.Защо Томова е отстранена от участие в предаване, което участие е било предварително уговорено, жената се е вдигнала от Варна, настанила се е в столичен хотел, (това са разходи и загубено време) и без да е стъпила в студиото, най-вулгарно е напсувана от водещия Тошко?

2. Защо това сбиване между Тошко и Томова се случва в същия отрязък от време, когато един от босовете на тв "Седем осми", шоуменът Славчо Трифонов, публикува гневни текстове срещу премиера и властта, припомняйки на публиката по този начин едно гостуване на същия този премиер в студиото на Славчо в една друга телевизия. Тогава Славчо не посмя да зададе на Борисов нито един неудобен въпрос и го питаше за разни работи, които бяха предварително договорени, режисирани и репетирани старателно преди "интервюто" да се състои.

3. Защо изобщо тв "Седем осми" кани за разговор Томова, а сетне я прогонва? С кого съгласуват предаванията си собствениците и редакторите на тв "Седем осми"?

4. Кой/кои има/т полза от скандали, битки и войни между медиите?

5. Скандалът Тошко срещу Томова вписва ли се в политическия проект на Славчо да прави партията "Има такъв народ" на територията на "Няма такава държава"?

6. Дали тази крамола между Томова и Тошко няма за цел да отклони погледите ни от една спалня във вила "Секвоя" - малка димка, така да се каже, но разсейва вниманието.

7. Защо собствениците и ръководството на тв "Седем осми" не казват нищо за този скандал?

ИЗВОД: Когато журналистите се джафкат, керванът се изнизва в мрака, натъпкан с плячка.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.