Защо му е на Волен да наусне събранието така, както Мая напусна удобното си място на омбудсман

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zashto-mu-e-na-volen-da-nausne-sabranieto-taka-kakto-maya-napusna-udobnoto-si-myasto-na-ombudsman/18305 SvobodnoSlovo.eu
Защо му е на Волен да наусне събранието така, както Мая напусна удобното си място на омбудсман

"Подавам оставката си като депутат от НС във връзка с кандидатурата ми за кмет на София. Каня и другия кандидат-кмет, който е евродепутат, говоря за Ангел Джамбазки, да подпише същата оставка.

Това обяви лидерът на ''Атака'' Волен Сидеров на пресконференция.

"Пак ли Джамбазки ще излъже избирателите си или този път ще постъпи честно и ще подаде оставката си от Европарламента.

Трябва да покажем на хората, че не си играем игрички с тях'', допълни Волен Сидеров.", четем в сайта Novini.bg. Тази вест е изненадваща за мен - защо му е на Волен да наусне събранието така, както Мая напусна удобното си място на омбудсман.

Не вярвам Волен да е убеден, че ще спечели кметските избори в София, докато Мая все още има някакви шансове. Може би причината за лекомисленото му решение е враждата му с доскорошния му партньор Джамбазки? Или пък Волен знае нещо, което ние не знаем - че след местните избори много скоро ще има предсрочни парламентарни избори?

Това предположение не е за подминаване, особено като се има предвид изнервеното и неуравновесено поведение на Бойко през последните месеци. Кой знае, но ще видим.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.