Зеленски ми е ясен, украинците не!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zelenski-mi-e-yasen-ukraincite-ne/2621 SvobodnoSlovo.eu
Зеленски ми е ясен, украинците не!

Продължава да иска оръжие нашия объркан украински приятел и няма преосмисляне на нещата. Иска с такава страст все едно не му гласуваха вече предостатъчно, дори в повече от това, което може да си позволи. Руснаците въобще не ги интересува какво оръжие има в Украйна! По-скоро са загрижени за самите украинци, като гледат с каква лекота ги хвърля Зеленски в огъня под външна команда. Не е все едно и какво оръжие ще използат самите руснаци и каква тактика на боя ще провеждат. Това зависи от много фактори.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ЕС и НАТО продължават да не отчитат реалностите, но това си е за тяхна сметка. Руските войници воюват срещу "германците", а освободените територии с руско езично население се освобождава от "германци". Добре ще бъде ако самата Германия се събуди и разбере какво се случва и докъде може да ескалира конфликта. Не трябва да се обръща внимание на либералните лумпени, които са силно фрустрирани когато получават долари. Те са болни хора, трябва да се разбира това. Много болни и много сбъркани хора.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Оттук нататък има няколко сценария, които най-вероятно ще се развият. Не влизам в подробности, за да не даваме храна на гаргите, но всичко върви под пълен контрол. Най-важната ни цел е да запазим България далеч от тази поредна лудост. Това не зависи от нашите политици и това е добрата новина. Те ще слушат и изпълняват каквото трябва, защото знаят много добре някои неща. Иначе са свободни да си говорят каквото искат, но за по-сериозните решения ще слушат каквото им се каже. И ще изпълняват.

Никой няма право да залага на ези-тура България! И няма да го позволим.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.