Журналист: След това, което видяхме в това видео, всички трябва да сме на улицата, а не във Фейсбук

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zhurnalist-sled-tova-koeto-vidyahme-v-tova-video-vsichki-tryabva-da-sme-na-ulicata-a-ne-vav-feysbuk/14767 SvobodnoSlovo.eu
Журналист: След това, което видяхме в това видео, всички трябва да сме на улицата, а не във Фейсбук

След това, което видяхме в това видео, всички трябва да сме на улицата, а не във Фейсбук. Аплодираме Христо Иванов и му подвикваме ”Давай, с теб сме!”, ама как - пред лаптопа ли?

Преборването с мафията не е като да напишеш пост или да изсипеш някоя и друга ругатня на вечерната ракия срещу продажната клика, която паразитира като кърлежи върху нас и трови кръвта ни. Баста на скандалите. Това правителство е дискредитирано, а премиерът делегитимиран пред света. Затова трябва незабавно да подадат оставка. Оставка трябва да подаде и гл. прокурор, който разследва избирателно, а разпъва чадър над корупмираната върхушка.

А президентът Радев дължи незабавен отговор на обществото на какво основание НСО, която е на негово подчинение, охранява Доган и Пеевски, в противен случай ще приемем това като част от омертата. Този въпрос му задаваме вече не знам за кой път. Или да излязат и да признаят пред света #Кой управлява България. А ние нямаме време повече за чакане - или ги изхвърляме зад борда или си слагаме по един камък на шията и да се свършва. Тази агония и този срам повече не могат да бъдат понесени от нормални хора.

Журналистката Венелина Попова, Фейсбук

Някой има ли номер за резервация на стаи в х-л "Доган сарай". С приятели смятаме да отседнем там, в живописния парк "Росенец", през уикенда. Имало денонощна охрана, паркинг, плаж, пристанище и красив руски анклав. От време на време заглушавали мобилните апарати, но тъкмо няма да ни безпокоят разни досадници от работното ежедневие.

По този начин възнамеряваме да засвидетелстваме своята подкрепа за българския туризъм и родното Черноморие.

Мисля, че идеята ни е чудесна, нали?

Мурвите, пурите, уискито и белото ще са от чичо Меди. Може и дядо Бойко да се мерне с Пешлемето... атракцийки, к'во знаете вие?!

Журналистът Стоян Тончев, Фейсбук

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.