Журналист: Защо срещата на Бобоков със Захариева е ок, а с президентския съветник кофти?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zhurnalist-zashto-sreshtata-na-bobokov-sas-zaharieva-e-ok-a-s-prezidentskiya-savetnik-kofti/14962 SvobodnoSlovo.eu
Журналист: Защо срещата на Бобоков със Захариева е ок, а с президентския съветник кофти?

ТРИМА /!/ прокурори влязоха вчера в съдебната зала, за да убеждават съда, че трябва да бъде задържан под стража Пламен Бобоков, като много добре знаеха, че това е невъзможно по закон: като си обвиняем по едно дело /за отпадъците/, не могат да те задържат за ”доказателства” по друго дело /за търговия с влияние/, по което още не си обвиняем.

А не си, защото още не са събрали доказателства за да те обвинят.

Целта беше да се съберат медиите по едно нагласено дело за мярка за неотклонение - да поговорят още прокурорите същото и телевизиите да го препредадат. Каквото не мине пред съда, насреща са медиите - те поемат всичко...

Ако имаше новина - тя е в ученическия ентусиазъм на външната министърка да обслужи на всяка цена задачата на деня /ако вярно е предаден разпитът й от прокурорката, разбира се/. Но пък ако е вярна прокурорската интерпретация на разпита на Захариева, защо срещата на Бобоков с нея е ок, а с президентския съветник е кофти?

Журналистът Петя Владимирова, Фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.