Знаете ли колко са 100 милиона?!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/znaete-li-kolko-sa-100-miliona/15475 SvobodnoSlovo.eu
Знаете ли колко са 100 милиона?!

Това е сумата, която държавата България и мафиотската й власт сложиха в джобовете си следствие от намаляване на газта от руска страна с почти 50%. Сами виждате по всички слугински телевизии и лицата на охранените им като свине-майки "енергийни експерти", които работят в пълна бандитска симбиоза с така наречената комисия за енергиино и водно регулиране - полов орган на корумпираната държавна власт. След първоначалното тържествено оповестяване на професионалния лъжец ББ, че цените на газта ще намалеят с цели 50%, следствия на голямата европейска политика, последва тишина. И суматоха. След това започна замазването с блажна боя от гнусните им експерти по всичкология, до нивото на пълна информационна завеса.

Всички граждани и фирми бяха оскубани до голо от социалистическата фирма монополист и мощна партийна касичка Овергаз с цени, не по ниски отвсякога и видимо до месец август дрането на кожи ще продължи като дране на живи животни. Безскрупулно и арогантно! След август по друга схема.Така била решила комисията им народен палач.

----------------------------------------------------------------------------

А въпросната измислена комисия е оакана градска тоалетна от партийно обвързани и напълно зависими пръдльовци, титуловани като незаменими експерти. Калинки и мекерета. Сган. Безмозъчни твари.

---------------------------------------------------------------------------

Одраха едни 100 милиона като "надвзети" и продължават да "надвземат" до гроб. Неможело по друг начин и неможели да връщат в пари!!! Нещастни плазмодии и мафиотски подлоги. Кръв повръщат пари не връщат - така работи Системата им. По друг начин щяло да стане "обезщетението", но някой друг път и не с обявеното лично от премиера намаление на газта. Безмозъчните ще помислят и ще съобщят. Дотогава дране. На живо!

Схващате ли? Взимат ти 100 милиона от джоба, ползват ги почти две години с 0 % лихва, а на всеки от вас надчисляват лихви на мига, при това за всичко възможно и с нива каквито световната банкова система не познава. Защото те били стабилни европейски управници и зад тях стояла цяла Европа! Европейци.

Ще повръщат кръв и тези. Като всички нас днес.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.