Абе, Мускал енко... Не се опитвай да вкараш България във война. Тук си посланик, а не управляващ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/abe-muskal-enko-ne-se-opitvay-da-vkarash-balgariya-vav-voyna-tuk-si-poslanik-a-ne-upravlyavasht/2565 SvobodnoSlovo.eu
Абе, Мускал енко... Не се опитвай да вкараш България във война. Тук си посланик, а не управляващ

Абе, Мускал енко...

Амнезия ли те тръшна, гинко-билобата ли не се пиеш, Зелката ли те зарежда с субстанции? Ко ти стана, бе?

Преди месец на 04.05.2022год. ти внесе писмо от името на Зелката, точно в деня, в който НС на Република България дебатираше за военна помощ за Украйна. В писмото, Украйна поиска РЕМОНТ НА ВОЕННА ТЕХНИКА. И това получи. Парламента на Република България категорично прие решение на ония да му ремонтират военната техника, но не и да му праща оръжие с което да трепа гражданите си. И това ли не помниш?

Днес обаче, реши, че трябва да нажежиш обстановката в допълнение на това, че келешите от нашето управление не позволиха на самолета на Сергей Лавров да премине през българското въздушно пространство и затова тръгна да просиш от ефира на българска медия, България да изпрати оръжие в Украйна.

Абе, ей. Не се опитвай да вкараш България във война. Тук си посланик, а не управляващ. Нямаш си на представа, колко Българи са ти теглили мерника да ти се .... у сората.

Викни ония тролове и им кажи да съобщят на Зуки да ме блокира. Нали все още не си завършил детската градина и трябва да се оплакваш на лево и на десно.

Ще дойде ден в който ще молиш за друга помощ, но ония няма да ти простят.

Ето ти и новината от преди месец, когато рева на колене, унизен и влачещ се пред изтривалката на Българския народ.

Поздрави: Мажд Алгафари

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.