Hито една герберска физиономия не виждам да излъчва дори наченки на почтеност

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/hito-edna-gerberska-fizionomiya-ne-vizhdam-da-izlachva-dori-nachenki-na-pochtenost/14335 SvobodnoSlovo.eu
Hито една герберска физиономия не виждам да излъчва дори наченки на почтеност

Не гласувах за Радев и едва ли някога ще го сторя. Но все пак ми прави впечатление на почтен човек. Не лъже, не заплашва, не краде, не обижда. От отсрещната страна, нито една герберска физиономия не виждам да излъчва дори наченки на почтеност.

И - да - щом този протест е цивилизационен, т.е. почтените хора срещу крадливите варвари, нямам нищо против Радев да се подреди от страната на почтените. Обратната теза, така усърдно размахвана във ФБ, ми се струва някаква мрачна идеология, която ми лъха на класически сталинизъм, защото е морално реластивистична по един очеваден начин (напр. "ГЕРБ може да са крадци, ама са "сини" и ни пазят от комунистите")

Евгений Дайнов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.