Лена Бориславова направи инфарктен коментар на последната скандална снимка с Кирил Петков

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/lena-borislavova-napravi-infarkten-komentar-na-poslednata-skandalna-snimka-s-kiril-petkov/2073 SvobodnoSlovo.eu
Лена Бориславова направи инфарктен коментар на последната скандална снимка с Кирил Петков

Категорична е, че не би си позволила такова нещо

Дясната ръка на бившия премиер Кирил Петков – Лена Бориславова, направи инфарктен коментар на последната скандална снимка с него от днес.

Тя излезе с позиция в социалната мрежа Фейсбук, след като в мрежата бе разпространен фотос от Министерски съвет, на която тя и бившият премиер Кирил Петков са хванати за ръка. Тя обаче категорично отрича тези твърдения и дори твърди, че не би си позволила да го направи.

„Днес в Министерския съвет имаше най-малко стотина репортери, фоторепортери, оператори. Всички знаехме, че те ще бъдат постоянно с нас и ще заснемат всичко, от всякакъв ъгъл, включително такъв, от който изглежда сякаш съм хванала премиера за ръка. Не бих и не съм го направила”, заявява Бориславова.

Тя обаче е категорична, че няма проблем в това, че има такъв кадър.

Но допълва: „Има проблем, че той ще послужи за поредната акция, която да дискредитира участието на жени в политиката и да удари по лидера на партията, която започна промяната”.

„Първите жени депутати се избират през далечната 1946 г. Уви, над 70 години по-късно най-големият грях е да си жена, която иска да се развива професионално със собствени сили и да има мнение. Тази жена веднага бива заклеймена като нечия държанка, като неубедителна, нерационална, интелектът и личните качества нямат значение – друго е средството за успех и то зависи пак от мъж. Промяна е нужна в света, но още повече тук, в България”, заключава публикацията си Лена Бориславова.

Източник: standartnews.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.