МОСКАЛЕНКО СЕ САМОЗАБРАВИ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/moskalenko-se-samozabravi/2573 SvobodnoSlovo.eu
МОСКАЛЕНКО СЕ САМОЗАБРАВИ

Може да бъде изображение с изправен, на открито и текст, който гласи 'киев поиска официално оръжия от българия 08:55 06 юни 2022 коментара 自 a украинският посланик y нас виталий москаленко e поискал официално с нота оръжие за украйна от външното ни министерство, но още няма отговор. имаме необходимост om въоръжение, става дума за гаубици u ракетни системи- съветско старо въоръжение, което можем да боравим, каза москаленко пред бтв. CH. бгнес. архив българският парламент обаче не стигна до решение българия да помогне C изпращането на оръжия, a само ремонт на украинска военна техникау нас. украинският посланик коментира и преместването на бежанците нас.'

Неговото Превъзходителство Москаленко, арогантният посланик на Зеленски, ни изпратил нота, в която настоявал да му даваме гаубици и ракетните си системи, които СССР ни беше дал да се пазим - за да ги използват срещу същата тази държава, която ни ги подари. Подобна наглост и арогантност не само показва крайно пошъл тон, но и пълно незачитане на авторитета на България и дипломацията.

Какво точно не разбра МоскВаленко от българския народ? Оръжие не искаме и няма да даваме. Друг е въпросът с продажното правителство, което ще се наложи да понесе последствията от предателските си решения. Не стига, че отделяме от бюджета за тях /впрочем защо Москаленко не се поинтересува и не посети поне веднъж сънародниците си тук?/, не стига, че им помагаме и с военна и техническа помощ, та сега и ракетите ни искат. То го пуснеш под леглото, а то ти се качи на главата!

Крайно време е да се обясни на този посланик, че не се намира в цирка или в Киев! Ракетите си НЯМА ДА ДАДЕМ! Още повече, че е отвратително и грозно да дадем ракети да се използват срещу този, който ни ги е подарил. Все пак трябва да има някакви граници и за неблагодарността!

Москаленко, не се намираш в Киев или в цирка, пак Ви го напомням! И не пристъпвайте границите на търпението ни!

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.