ПРОМЯНАТА: ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/promyanata-gluposti-gluposti-gluposti/2551 SvobodnoSlovo.eu
ПРОМЯНАТА: ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ!

Слоганът на ГЕРБ беше: "Работа, работа, работа!", то не че работеха нещо. Но ПП без начална засилка ги задмина от раз. Глупостите и простотиите се надпреварват да хвърлят българите в шок и ужас, до пълна кататония на усещанията.

Този път ще си строим ПЕТ, повтарям - ПЕТ моста над Дунав. Ей така, да си имаме. Магистрали до тия пет моста засега не чувам да се строят или предвиждат. Общо взето нещата могат да бъдат - третокласен селски път и рЕзко - мост над Дунава! Много либерално ще изглежда. Транспортно отвсякъде. Но аз, като зла опозиция, не ги разбирам тия работи. Те хората толкова работят за нашето благо, а Ганя упорито отказва да види доброто, което му творят всеки ден.

Ганя, като един истински проЗт българин, отказва да харесва либерастките ценности, не оценява прайда, не оценява цивилизационният ни избор да увеличим цените тройно, за да не подкрепяме Путин и да се къпем един път в месеца, пак заради това да не подкрепяме войната на Путин.

Нищо евроатлантическо няма в ума на Ганя. Той простодушно и нагло си иска първо на българския народ да се осигурят достойни доходи, да се построи например ДЕТСКА болница, да се ремонтират училища и болници и едва тогава да се строят по пет моста на Дунава. Ганя дори не осъзнава великата евроатлантическа мисъл, която стои зад идеята. Седи, върти цигарата, клати глава и нахално пита защо хлябът стигна три лева. Ей затова си седим без пет моста на Дунава! Заради Ганя!

Другото, което Ганя не разбира е, защо при положение, че българската армия има нужда от въоръжаване, ние пращаме оръжия и боеприпаси, че и ще ремонтираме 80 танка на Зеленски в България. То да спомена и това, че тези 80 танка най-вероятно са повече от наличните български такива, та като едното нищо ако ги ремонтираме и останат тук, можем да си решим проблема с танковете 🙂 . А кой точно и как ще ги ремонтира и в какво състояние ще са и най-вече - при положение, че на Зеленски му останаха малко пристанища, как точно ще ни ги изпрати - с керван с камили? Но това са логистични подробности. Важно е, както казваха комунистите едно време: Дайте да дадем!

Тръпна в очакване на следващите куриозни идеи на променителите!

Елена Гунчева

На снимката - украинските танкове за ремонт

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.