Шефът на Еконт е доста зле. Задачата била много проста, обявяват "правителство на малцинството и толкова"

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/shefat-na-ekont-e-dosta-zle-zadachata-bila-mnogo-prosta-obyavyavat-pravitelstvo-na-malcinstvoto-i-tolkova/2492 SvobodnoSlovo.eu
Шефът на Еконт е доста зле. Задачата била много проста, обявяват "правителство на малцинството и толкова"

Шефът на Еконт е доста зле. Задачата била много проста, обявяват "правителство на малцинството и толкова". Оттук нататък им трябвали само 12 депутата и това решава проблемите. От всичко разбирам, че това правителство до един се състои от тежка политическа неграмотност и пр. Тези хора въобще не разбират какво им се случва.

Транспортният министър живее в междугалактическото пространство и изобщо не разбира тъканта на политиката. Дъждът се усилва, те вадят шезлонги! И се мажат с плажно масло. Досега не сме виждали такива нещастни управляващи с безобразно самомнение за себе си. Лоши резултати и непрестанно бръщолевене за победи и успехи. Какъвто премиерът, такива и министрите. Те са по-доброто, всички останали искат да държат страната в Азия.

А Корнелка какво прави при тях като първа защитничка? Свръхнаглост! Еконт говори страшни глупотевини, що за бизнесмени имаме, Боже, в тази държава. Да слушаш обясненията му за това какво означава "десница" и пр. политически понятия, е истински погром за интелекта на всеки зрител.

Ясно доказателство, че ако имаш талант за алъш-вериша в живота, не е задължително да си умен и да си прочел поне няколко книги.

Калина Андролова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.