В Донецк започна процеса срещу "евакуираните" чуждестранни наемници под "Азовстал"

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/v-doneck-zapochna-procesa-sreshtu-evakuiranite-chuzhdestranni-naemnici-pod-azovstal/2548 SvobodnoSlovo.eu
В Донецк започна процеса срещу "евакуираните" чуждестранни наемници под "Азовстал"

В Донецк започна процеса срещу "евакуираните" чуждестранни наемници под "Азовстал".

На подсъдимата скамейка са британските граждани Шон Пинър и Андрю Хил, както и мароканският гражданин Брахим Саадун. И тримата обвиняеми, според законодателството на ДНР, са заплашени от смъртно наказание.

И като стана дума за евакуация, някой сети ли се да попита Kiril Petkov, че аз все го тагвам, пък той някак си се изсулва като евтин американски сгъстен газ по терлици от тази възможност да му досаждам, господин премиер Просто Киро, докъде стигнаха героичните ви напъни и намерения да евакуирате останалите български моряци и корабите ни от Украйна, ве?

Гледам ги, "Царевна" още е в пристанището на "руската страна" в Мариупол, на ония двеста метра до оградата, въпреки че отдавна им казаха, че могат да си ходят, а другият "Рожен" още е на пристанището в Черноморск, което е на "украинската страна".

Г-н премиер Просто Киро, ний тука що самолети на части им изнесохме, на що лайняни надписи "Слава усраини" се нагледахме, то помощи, то Лавров ли не пуснахме, вие що близане на задниците на американските ви началници изблизахте, барем за "Рожен" не удари ли едно рамо Зеленски, ве?

Армен Попов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.