Кога Копейкин ще влезе в затвора?

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/koga-kopeykin-shte-vleze-v-zatvora/5873 SvobodnoSlovo.eu
Кога Копейкин ще влезе в затвора?

Тъй като преди време направих грешката да си купя огромен HD телевизор за да гледам мачове, сега кривините на родната действителност направо ми избождат очите от екрана.

Любо Нейков изглежда като брахиозавър, а баджаците на Татяна Дончева – като Байкушевата мура. Най-много обаче ме боцка Костя Копейкин – не само с циреите по лицето и врата си, които никой гримьор не успява да замаже, а и с призивите си за народна революция.

Закъснелият шумкар за съжаление притежава страхотно, апелиращо към нискочелата част от населението дар слово, на което сричащите юпита Кирил и Асен могат само злостно да завиждат.

Представям си ги в телевизионно студио срещу Костя – ще ги изпапка с парцалите за 30 секунди заедно със старлетките им от инициативния комитет и сами ще молят да станем 16-а република на СССР.

Изключителният талант на този сивокос младеж с ненавременно акне можеше да бъде от голяма полза, ако беше впрегнат в името на някоя богоугодна кауза.

Вместо това обаче днес той е опасно оръжие на маргиналите и психопатите, знаме на климактеричните бабички и провинциалните дебелаци с татуировки на Ботев по обръснати прасци и шкембета. А те хич не са за подценяване.

Прокуратурата и МВР не правят нищо, за да озаптят Костя и ще му сърбат попарата. Той не е безобиден психар от типа на Йоло Денев или Кире Либерало, а отлично подготвена и целенасочена заплаха за националната сигурност.

Затварянето на очите пред този факт може да доведе до непредвидими последици в момент, когато общественото и психологическото напрежение у гражданите са достигнали своя предел.

Копейкин отлично успява да напипа пулса на вмирисания на чесън примитив, той говори на неговия език и формулира мислите му така, както самият той не би успял поради липса на достатъчно неврони. Яхането на антиваксърската вълна е само поредното доказателство за животинския му нюх.

През 2012 г., докато бе общински съветник от ВМРО във Варна, Копейкин поде инициативата да се преименуват стотици топоними в региона, които от векове са познати на хората с имената им от османско време.

След наводнението във варненския квартал „Аспарухово“, при което загинаха 13 души, Костя нападна смуглите братя. Обяви, че е нямало нито един циганин-доброволец, „Защото паразитът не може да помага. Паразитът може само да вреди… Тази нечовешка сган просто няма място в нашата държава…“

Малко по-късно Копейкин изтръгна дивиденти от тогавашната истерия сред родителите за съдържанието в учебниците. Тогава написа текст в блога си, с който поставя под съмнение достоверността на съдържанието на предмета „Човек и общество“ за трети клас, в който имало заговор срещу България и фалшификации на историята.

После работи доста активно да всява паника и истерия, че „социалните отнемат деца заради изцапана блуза и ги пращат в Норвегия“. Разбира се, с агитационни материали срещу Стратегията за детето, преведени от руски.

Това, скъпи мои, не са случайности, тук говорим за рецидивист. Който рано или късно, по-скоро първото, ще предизвика насилие и кръвопролитие. Докато ДАНС търси кой пусна във фейсбук газовия договор с Азербайджан, вместо да му щракне белезниците.

Евгений Чертовенски, „Уикенд”

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.