Тарзан от „Алиекспрес“ протестира по заповед на Баце: Кръчмарите няма да спазваме мерките!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/tarzan-ot-aliekspres-protestira-po-zapoved-na-bace-krachmarite-nyama-da-spazvame-merkite/7905 SvobodnoSlovo.eu
Тарзан от „Алиекспрес“ протестира по заповед на Баце: Кръчмарите няма да спазваме мерките!

Водачът на кръчмарите в платения от Бойко Борисов „бунт“ срещу коронавирусните мерки Ричард Алибегов откровено изпълнява заповедите на Мутрата да създава хаос, който да се припише на служебния кабинет, съставен от враг №1 на Баце Румен Радев, установи Narod.bg.

Одиозният мачо, нарече от народа „Тарзан от „Алиекспрес“, открито отказва да изпълнява заповедите на правителството за озаптяване на вируса, за да угоди на зайчарника в Банкя.

Любовникът на „Пепеляшка от „Алиекспрес“ Деница Сачева, който разбира от вирус колкото Бойко от самолети, си позволи да заяви в национален ефир, че „..това е имитация на мерки срещу COVID-19“.

„По заповед на министър Кацаров персоналът на заведенията трябва да бъде освободен. Това, че министри излизат и казват, че има икономически мерки – ние всички знаем, че няма такива. Няма и нищо общо с актуализацията на бюджета“, категоричен е Алибегов, повтаряйки опорките на Мутрата в личната му война с генерал Румен Радев.

По думите му единствената антикризисна мярка била затваряне и ограничаване на заведенията. Алибегов заяви, че Стойчо Кацаров е излъгал в ефир, когато е казал, че при затваряне на бизнеси ще се задейства механизъм за икономическа помощ.

Относно варианта ресторантьорите да работят с ваксинирани клиенти той коментира, че това може да се случи единствено когато „държавата си е свършила работата“.

„Когато държавата си е свършила работата и ваксинираните са 60-70-80%, тогава идва при нас и казва – ще работите само с ваксинирани клиенти“, посочи той, като „забрави“ да спомене, че ваксинацията бе провалена именно от кабинета на Бойко Борисов.

По повод планираните от хунтата безредици срещу правителството днес се очаква голям протест на кръчмарите, който започва в 14,30 ч. пред Народното събрание.

Narod.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.