Борисов: Аз ли съм виновен, че Васил Терзиев е некадърен? Няма да се направим на подлога на ДС

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-az-li-sam-vinoven-che-vasil-terziev-e-nekadaren-nyama-da-se-napravim-na-podloga-na-ds/126038 SvobodnoSlovo.eu
Борисов: Аз ли съм виновен, че Васил Терзиев е некадърен? Няма да се направим на подлога на ДС

Виждам абсолютна невъзможност у Васил Терзиев и неговата клика да се справи като кмет. Преписали са бюджета от Фандъкова, посочи той

Аз ли съм виновен, че Васил Терзиев е некадърен да си направи мнозинство?!

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред медиите поредния неуспешен опит на Столичния общински съвет да излъчи председател. В четвъртък общинарите за седми път не успяха да си изберат шеф.

"Едва ли не съм виновен, че Терзиев не може да се справи. Не сме отишли да се направим на подлога на ДС - тия, дето са убили дядо ми. Няма да го направим", ядоса се Борисов. Според него хората на Терзиев са "непрофесионален, неподготвен екип".

"Виждам абсолютна невъзможност у Васил Терзиев и неговата клика да се справи като кмет. Преписали са бюджета от Фандъкова", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Общинските съветници от ГЕРБ трябва да бъдат най-острата опозиция, това ни е дал народът в София. Терзиев го насади Държавна сигурност и вие се правите, че не знаете, че това са отрочетата на ДС", обърна се Борисов към медиите. Групата на ГЕРБ - СДС е втората по големина в Столичния общински съвет и има 14 съветници. Най-мого са общинарите от ПП - ДБ - 23.

Бойко Борисов припомни как, когато за зам.-кмет на София бил назначен Дончо Барбалов, лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов веднага поискал отстраняването му заради роднински връзки с ДС.

"Сега цялото разузнаване стана управляващо в София, вие питате правим ли бойкот", каза на журналистите Борисов.

И се върна на "софиййските" теми.

"Те проявяват абсолютна некомпетентност във всички сфери – изпотрепаха се хората по леда, няма бюджет, няма нищо", продължи да критикува столичната власт Бойко Борисов.

"Когато аз бях избран за кмет на София имах 61 съветници от други партии и нито един мой. Всички гласуваха за мен в съвета. Това не е било много отдавна", припомни Борисов и каза, че е подкрепил Терзиев като кмет само заради Кирил Петков и националната политика.

Епицентър 

9 Коментара

Васко

7 months before

Боклук долен .Хванат здраво за топките от Галя,не смее да гъкне..

Коментирай

Шакира

7 months before

Да ти си виновен ,че ги подкрепи.Но всичко си има цена и ....ще си я платиш

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Алоо, редакцията на Евроспорт, избавете ни от този измислен коментатор. Той не коментира играта, а ни занимава с безкрайна статистика и някакъв алманах на тениса, кой кога с кого играл и с колко спечелил или загубил. За бога, платете му хонорара и да си седи вкъщи. Пуснете английски коментатори. Хората, които гледат и се интересуват от тенис, знаят английски.

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

И Библията и Корана ни учат как да се обичаме, но Кама сутра е някак си по конкретна!

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

- Бабо блъснах човек с колата! Прати ми 10 000 лева за да се оправя! - Блъсни и свидетелите и идвай в къщи, че не си ял.

Коментирай

Фоки

7 months before

Тиквата пак е на вълна шменти капели.Отдавна е подлога на ДС,сега е подлога на Сатанистите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.