Неандерталецът шизофреник Кирил Петков излизал днес на протест срещу ..... себе си и собственото си нефелно правителство!

https://svobodnoslovo.eu/politika/neandertalecat-shizofrenik-kiril-petkov-izlizal-dnes-na-protest-sreshtu-sebe-si-i-sobstvenoto-si-nefelno-pravitelstvo/119670 SvobodnoSlovo.eu
Неандерталецът шизофреник Кирил Петков излизал днес на протест срещу ..... себе си и собственото си нефелно правителство!

Неандерталецът шизофреник Кирил Петков излизал днес на протест срещу ..... себе си и собственото си нефелно правителство! Искат си миличките машинки и са изпаднали в хистерия, готови са на всичко, много им хареса да си правят ала-бала - по-лесно е, отколкото да се опитват да си търсят някой да гласува за тях. Това наистина е опит за преврат, ама както всичко останало и той е идиотски и аматьорски. Кирчо обвинява в "заговор" коалиционните си партньори и най-вече Борисов, когото с Бойкикиев изпраха. Ама нали заедно управлявате бе Кире! 

След като излезе доклад на ДАНС и на тази база ЦИК взе решение утре да се гласува само с хартия, ОИК - София се опитва да ни пробута машинките на всяка цена и вече абсолютно незаконно някой ги разнася напред-назад! Явно Васко десето е "поръсил" членовете на общинската избирателна комисия и тези сега се напъват, за да не би случайно някой да си поиска парите обратно, защото "сделката" е провалена. Няма как ОИК да реши нещо, което противоречи на решението на ЦИК, затова едната комисия е ЦЕНТРАЛНА, а другата ОБЩИНСКА. Това е все едно кметът на Калофер, например, да отмени решение на Министерски съвет. По същата логика утре сутринта СИК-овете (секционните избирателни комисии) могат да откажат на ОИК и да изпълнят решението на ЦИК и респективно да не включат в електрическата мрежа венецуелската техника на Ухото.

По-лошото е, че доверието в изборния процес е силно разклатено и никой не би признал резултата, който компютъра, обслужващ Васето ще изплюе на база подадени гласове чрез венецуелските машинки на Сиела Норма!

На всичкото отгоре, някакъв дилетант, заместник министър "отговарящ" за изборите, снимал кодовете, качил на флашка информация, която той не би трябвало да разнася по изборни щабове и тайни квартири и избягал през глава да я предостави на Васко десето, който е капарирал София и сега всички по веригата не искат да връщат парите. Голяма мъка. Горките палячовци...

Очевидно държавата ни се е рападнала напълно след като тези шарлатани и обслужващите ги чиновници все още са на свобода. 

А на призивите за арест и съд на Кирчо ще отговоря така - НЕ СТАВА! Ще пледира невменяемост и ще си тръгне по живо по здраво. Най-много да изкара някой и друг месец в Курило и до там. По-скоро помислете за катрана и перушината - аз лично, вече започвам да се връщам в мислите си към едни добри стари традиции!

Страхил Ангелов

11 Коментара

Червената шапчица

преди 6 месеца

Не че за мен има някакво значение, с машини или не, не че е кой знае кво, ама много се кефя как герп и ппдб се бият. Ама нека да се изтрепят, ве... дреме ми на... Имам предложение - да ги насъскваме. Трябва на всеси 30 минути да сменяме мнението си - да подкрепяме ту едните, ту другите. - "Боци нема се даваш" и "А така Киро, смачкай го"... и т.н.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Тъкмо стане интересно и идва ден за размисъл. Скука... Иванов, къде си? Идвай тук веднага... Само ти ме вдъхновяваш...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Иванов влиза в аптеката: - Имате ли прахче против бълхи? - А вие какво имате - куче, или котка? - Бълхи имам, бълхи...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Аз ще гласувам за Ваня Григорова. Нека герп и ппдб да им се образуват нерви и да ги хване скомина.

Коментирай

copy - paste

преди 6 месеца

Отчитайки непрестанните проблеми около тези машини, вече и на слепите е ясно, защо никъде по света не гласуват с машини. Важното е, че нашите машинки преизбраха президента. Сега вече можем и ний да ги изхвърлим. Така ще отпадне актуалността на въпроса, кой внесе фалшивите 625 машини в България и с каква цел. Както и за какво ли са му били актуалните кодове на зам. министърчето.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Михаела Маевска вече не е помощник-треньор на българския ансамбъл по художествена гимнастика, съобщи БНТ. Става танцьорка в шоуто на слави.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Денчо искаш ли да ти отговоря? Ама ще ми изтрият коментара... Нали се досещаш как бих ти отговорила...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Денчо, на мен фемин хелп много ми помага. Пробвай и ти. Аз ще гласувам за Ваня Григорова.

Коментирай

Киро до Шапката

преди 6 месеца

Чудя се шапке......ти каква интимна прическа имаш?

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Върховният административен съд (ВАС) ще се произнесе по жалба срещу решение на ЦИК най-рано в понеделник, съобщи БТА, като се позова на информация от съда. От институцията допълниха, че няма дежурни състави през почивните дни.

Коментирай

Сенека

преди 6 месеца

Има ли смисъл да се автокоментираш?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.