"Появата на алтернатива е неизбежна": Румен Радев отговори за нов политически проект

https://svobodnoslovo.eu/politika/poyavata-na-alternativa-e-neizbezhna-rumen-radev-otgovori-za-nov-politicheski-proekt/126302 SvobodnoSlovo.eu
"Появата на алтернатива е неизбежна": Румен Радев отговори за нов политически проект

"Цялата тази режисирана медийна истерия издава страх от нова партия. Този хор на страха обедини не само партиите в сглобката, но и малки партии, които заедно се чувстват застрашени от ерозията на доверието. Наивно е да се мисли, че като омаскаряваш личности, ще промениш мнението на хората, а те са омерзени. Ситуацията е такава, че появата на алтернатива е неизбежна." Това заяви президентът Румен Радев, като уточни, че ако даде доверието си на нова политическа формация, ще го обяви сам.

"Българите очакват реална политическа алтернатива, която да се противопостави на взаимното изпиране и индулгенция на корупционните скандали. В момента използват добре позната техника - когато след взаимното изпиране не можеш да се отървеш от тежкото наследство, да създаваш фалшиво такова", добави Радев.

Президентът призова компетентните органи да извадят на показ цялата информация за сигнали и дела на трупчета, ако има такива. Той изтъкна, че който разполага с информация за корупция, е длъжен да я сподели с компетентните органи, но и да носи отговорност за сигналите, които подава.

trud.bg

16 Коментара

DANAILKO

преди 3 месеца

България се нуждае от политическо обновление. Трябва да се спре съзнателното унищожение на държавата, което започна от управляващите в момента партии на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. Няма друга алтернатива, ако искаме да запазим България за нашите деца и внуци. Стегнете се, хора.....не вярвайте на грубата пропаганда, на тези, които се страхуват и искат на всяка цена да няма промяна на управлението от бившите мутри, шарлатани, джендъри педерасти, и цялата им административна сволач.

Коментирай

Бен

преди 3 месеца

А на какво е алтернативи Шиши Магнитски?

Коментирай

Голям цирк

преди 3 месеца

Щели да го разследват- т.е. да го изперат. Няма да открият нищо ,за което той да е престъпил закона и ето ти ги- Борец за народни правдини. Сериозно? Къса ви е паметта ,сънародници? Делянчо си позволява директни обиди( позволяват му го, ролево) Идват избори, които ги плашат на Европейско ниво. Директно си го пишат ,че националните партии са заплаха за тях, а те чертаят небивал възход. За НГ това е Възраждане. Ха , всеки народ ще начертае бъдещето си .., така че , не се жалвайте, ако пак не сте били в час

Коментирай

емигранд

преди 3 месеца

КУКЛЕНИЯТ УЛИЧЕН СПЕКТАКЪЛ НА ДЪРВЕНИЯТ ФУРГОН ЗАПОЧНА. САМО КУКЛОВОДИТЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАТ ЗАЩОТО СЕ ЗНАЯТ ЧЕ СА ОТ СЕЛО КОЗЯК. НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ НА ТОЗИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ-РАДЕВ.

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Защо им трябва спешно нова Партия -за да отклони гласове от националната Възраждане .Глобалистите в ужас - ,,Theдокладвам,прегледани от The National Pulse, комбинирани проучвания във всички 27 държави-членки на Европейския съюз (ЕС) с моделиране, базирано на миналото представяне на националните партии. Установено е, че националистическите и популистките партии са на път да спечелят в девет страни от ЕС: Австрия, Белгия, Чехия, Франция, Унгария, Италия, Холандия, Полша и Словакия. Документът също така предвижда второ или трето място за популистки и националистически партии в други девет държави-членки на ЕС: България, Естония, Финландия, Германия, Латвия, Португалия, Румъния, Испания и Швеция.,,

Коментирай

Пълни олигофрени

преди 3 месеца

Защо под статията за Радев има възможност за коментари, а под статията за свинята Пеевски няма?

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Към ,,Пълни олигофрени,, Пиши тук, то режисьорът е един- Козяк..Единият го ,,вързаха,, с Магнитски, другият сам се ,,продаде,, в Пентагона..

Коментирай

Бен

преди 3 месеца

Чудя се, какво се промени напоследък, че изведнъж намагнитеното шиши избухна във всички медии, отогоре на всичко, в пълен комфорт - забранени са коментарите за него, забранена е всякаква критика. За него или добро или нищо, дори и тук е така. Изведнъж стана по праваден от Христос и пръв морален съдник за всичко и за всички. Само преди няколко години умните и красивите гониха един бял автобус заради него и къртиха жълти павета, вече обаче им е пътеводна звезда и морален еталон. Дори мисирките се надпреварват, да демонстрират верността си, предвождани от такива уж "непримирими боркини за истината", като варненската Веселина. Честно казано, след толкова години не си представях, че точно тя ще легне така охотно, ама имало да става...

Коментирай

Иван

преди 3 месеца

Интересно защо като има нещо свързано с Манитски са забранени коментарите .

Коментирай

Иван

преди 3 месеца

Интересно защо като има нещо свързано с Манитски са забранени коментарите .

Коментирай

Велислава Кръстева

преди 3 месеца

ВЕРНО ЛИ БЕ, РАДЕВ, ИСКАШ ДА СЕ ИЗВАДИ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ?! ЗАЩО СЕ СКРИ КАТО МИШОК, БЕ, РАДЕВ, А?! ЗАЩО НЕ РЕАГИРА НА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ДАНС, НА „САЙТОВЕТЕ“?! ЗАЩО ПАК МЪНКАШ ЗА НОВИЯ СИ ПРОЕКТ, КАТО СТРАХЛИВЕЦ! ГЛАВАТА ТИ ГОРИ, НА ТЕБ ПАК НАЙ-ВАЖНО ТИ Е ДА ПАЗИШ КРАДЛИВИЯ ГРЪБ НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ ТИ! Страхливец. Веселина Томова

Коментирай

Велислава Кръстева

преди 3 месеца

Брилянтни източници на АФЕРА информираха тревожно, че министърът на отбраната Тагарев готви ново пъклено дело. O

Коментирай

Чичо

преди 3 месеца

Защо бе, "свободно" слово ви е страх от торбата с л..на? Или и вие като веселина не смеете да мъцнете срещу ДПС!? Пеевски ли ви плаща масрафа? Нещо много станаха "академиците"! Не ви ли идва на ум, че се крепите именно на коментарите под статиите!? Ако е само за четене на пасквили, не сте само вие. Има опасност покрай тулума и вие да изгорите по Магнитски! Много ви е важно какво бил казал един крадец и престъпник, че го и обгрижвате!?

Коментирай

Ох,майко и тоя ли?

преди 3 месеца

За тоя ще гласуват само адски неориентирани глупаци,ако направи партия! Американски възпитаник,радетел натовски,един от поддръжниците на "Три морета",издигнат от БСП електората за президент (ама нямаш нищо общо с тях) и т.н. и т.н. Благодаря,ама не съм толкова прост!Поредния поставен политик,който ще има малко "по-голям" успех от ИТН и на оня генерал....не се сещам за партията и името му!Все тази!Аман от безродници!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.